Nekem tutti marad a 3DS, max. ha mégolcsóbb lesz, veszek mégegyet nagyfiamnak ( ps3, pc, 3ds most amúgy is jan. 1-ig letiltva nála => néhány meglepi 1-es okán... . Annyival nem lesz jobb a Vita, hogy megérje a cserét, bár itthon tuttira több fogy mint 3ds -ből + egy csomóan le is cserélik miatta a Nintendo handheldjüket (már csak a neve miatt is biztosan jobban fog fogyni). Amennyit pl. én is játszok mostanság vele, kitart még jóideig ez a pár game itthon, max. az ultrajó vételekre csapok le. Apropó: találtan 39k -ért már bontatlan 3DS -t meg 5k -ért Driver -t is minap...
Mi bajod az itaka street-el? Mondjuk én nem szivesen vennék egyikből se.
[/quote1319397669]
Na most ezt komolyan nem értem! [/quote1319468431] linkeltél egy videót hogy ezt ne vegyük meg és az a teljes nintendo konferenciát jelenítette meg ámde nem a videó elejét hozta be hanem a közepén ahol az itaka street 3-ról beszéltek. Na látom itt valami félreértés történt
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
[quote] [quote] [quote]
Mi bajod az itaka street-el? Mondjuk én nem szivesen vennék egyikből se.
[/quote1319397669]
Na most ezt komolyan nem értem! [/quote1319468431] linkeltél egy videót hogy ezt ne vegyük meg és az a teljes nintendo konferenciát jelenítette meg ámde nem a videó elejét hozta be hanem a közepén ahol az itaka street 3-ról beszéltek. Na látom itt valami félreértés történt
[/quote1319470433]
Ja????? Mostmár leeset!! Amúgy szándékosan csak attól a résztől játsza le!
Megmondom nektek, valójában mi a legnagyobb gondom ezzel az egész PLAYSTATION -osdival: Egyszerűen kommercializálódott a név. Nincs meg már az az underground érzete az egésznek, mint pl. az XBOX -nak vagy a Nintendo -nak. Igazából nehéz megfogalmazni, miért is alakult így ez az egész. Talán mert az előző évtized kezdetétől a VIDEÓJÁTÉK = PLÉJSZTÉSÖN, míg alig 5-10 évvel azelőtt VIDEÓJÁTÉK = SZEGA meg NINTENDO volt. És ha valaki akkor a nevén nevezte a dolgokat és kimondta valahol, hogy Sega (vagy Nintendo) egyből kiröhögték (dedós, PC a menő, gagyi). Míg manapság ha valaki valahol "Pléhsztésünt" említ, akkor az már "Húdemenő" meg "Mekkorakiráy a cucc" (persze azért annyira nem!). És amikor a család elmegy a MédiaMarkt -ba karácsonykor a gyereknek venni valamit, nem azt kérdi az eladótól, hol találja a videójáték szekciót, hanem hogy "Hol vannak a PlayStation -ok?"
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Na igen, és ha valakitől megkérdezed: Mi az a Mario? Azt mondja Ja az a piros izé ami még arra kazettás izére volt, Szegga vagy mi? Ez még a jó verzió, mert ha megkérdezed ki az a Samus, a válasz:
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games