Hát Norbi, ha látnád az én barátlistámon milyen nevek vannak...
Cenzúra témához: volt olyan, hogy S.O.C.O.M -ot toltam netes multiban. Zömében spanyolok meg franciák voltak fent, meg pár arab. Azért a szpíket angolul nyomtuk, azt mindenki értette kicsit. Az egyik arcnál (aki amúgy a tím legjobb hentese volt, szóval senki sem akarta kirúgni) folyanatosan ment a játék alatt a háttérben valami p_rnófilm. Képzelhetitek, milyen volt úgy játszani.( Mint az Üvegtigris2-ben, ott volt egy olyan jelenet.) egy idő után már mindenki üvöltött a fickóval, hogy kapcsolja ki, de lexarta. Na, erre a másik szaudi arc meg bekapcsolt valami gajdolós aram diszkózenét. A harmadiknál a kutya ugatott ezerrel, a negyedik meg elkezdett bekapcsolt szpíker mellett az asszonyával üvöltözni... Gurultam a röhögéstől egy idő után. A 16fős online multi-meccsek varázsa...
Frissítsd a Trophy List -edet, hogy felkerüljön a PS Network -ra???? Ezt konkrétan hogy érted? Mit csináljak? Este majd megnézem, ha leírod, mit és hol és mi értelme van.
Az XBM menüben (a ps3 főmenüje) a GAME oszlopban a TROPHY COLLECTION -ba lépj be. Ekkor autómatikusan lövi a szerverre a legutóbbi connnect óta megszerzett trófeáidat és onnantól a többiek is látják a ténykedésed eredményeit. Például a FRIEND LIST -ben ha rákattintasz valakire, akkor a háromszög gombot megnyomva a felugró menüben találsz egy COMPARE TROPHY opciót, amivel összehasonlíthatod az illetővel a díjaidat, illetve hogy melyikőtök van előrébb egy adott gaméban. Ez alapján tudsz akár segítsége ist kérni egy baráttól, vagy arcoskodni, hogy mekkora király vagy.
Trófea gyüjtéshez nagy-nagy segítség itt (a legjobb oldal!): {link} iPhone tulajoknak néhány trófea gyüjtögetésben segítő app: iTrophies, Trophy Guide, iCheatsPS3 illetve néhány játékhoz hasznos: GT5 Guide, FF13Trophies, Batman Arkham Asylum Game Guide, SSF44 Guide
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
Hát Norbi, ha látnád az én barátlistámon milyen nevek vannak...
Cenzúra témához: volt olyan, hogy S.O.C.O.M -ot toltam netes multiban. Zömében spanyolok meg franciák voltak fent, meg pár arab. Azért a szpíket angolul nyomtuk, azt mindenki értette kicsit. Az egyik arcnál (aki amúgy a tím legjobb hentese volt, szóval senki sem akarta kirúgni) folyanatosan ment a játék alatt a háttérben valami p_rnófilm. Képzelhetitek, milyen volt úgy játszani.( Mint az Üvegtigris2-ben, ott volt egy olyan jelenet.) egy idő után már mindenki üvöltött a fickóval, hogy kapcsolja ki, de lexarta. Na, erre a másik szaudi arc meg bekapcsolt valami gajdolós aram diszkózenét. A harmadiknál a kutya ugatott ezerrel, a negyedik meg elkezdett bekapcsolt szpíker mellett az asszonyával üvöltözni... Gurultam a röhögéstől egy idő után. A 16fős online multi-meccsek varázsa...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Csak Mongoose véletlen duplán csinált hozzászólást és mire átszerkeztette,hogy melyiket töröljem én már az egyiket töröltem. Szerencsémre pont azt amelyiket nem kellett volna.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games