Nekem 7 évesen a Super Mario 64-ben a kisértetházas pálya elég jesztő volt. Emlékezzetek csak a pianó mögé elrejtett piros érmére. És ez csak egy doog volt amit ijesztőnek tartottam de van ám más is.
Persze a "klasszikusok", Silent Hill 1, Fatal Frame (Project: Butterfly) Resi Evil 2, Condemned 1 is nagyon ott voltak az ijesztgetés illetve parázás terén. Emléxem, SH1 -nél még muternál laktam. Tők egyedül, faluszéli benganagy házban (utca túloldalán sűrű erdő) voltam. Mellesleg bitang nagy vihar tombolt éjjel. Én meg a sötét szobában, fejhallgatóval toltam. Kb. 20-30 percig bírtam. Aztán inkább betettem egy "oktató filmet"...
Öööö...ezt hogyan érted? Wii, mint tuningolt Velorex? Nyugodj meg, a Wii tulajok kedvéért nem hiszem, hogy bármelyik WiiU cuccból csinálnak "butított" portot. Felfelé port még oksa egy alapból Wii gaméból WiiU -s HD -sített verza. De visszafelé port? Ne is reméld. A szoftver gyártójának sem érné meg, a hardver gyártója pedig nem is engedné. A legutolsó visszafelé port a Nintendo -tól a Twilight Princess volt, ami Wii verzát követően lett GameCube -ra is portolva.
Akkor már csak annyit remélek, hogy a WiiU kijövetele után nem fog csak úgy elfelejtődni a Wii, bár nyilván a játékgyártó cégek lehet, hogy lemondanak róla...
Azért ez elég gáz nem? Eljátszák azt mint DS-nél. A 3DS kijövetele elötti konzol eladást néztem meg még annó és még akkor is elkelt jó néhány DSi és XL. Persze sok jó game van DS-re amit ki lehet próbálni, de ha már a 3DS a régi DS gameket is lejátsza akkor semmi értelme megvenni úgymond a butábbik konzolt.
Na mindegy a lényeg, hogy akik a 3DS kijövetele elött vettek egy DSi-t vagy XL-t őket le is tojták, mert már semmilyen DS játékot nem hoznak ki pont azért mert a játék gyártó cégek csak az új, jobb és jövedelmezőbb konzolba fektetik az energiájukat. Ezek után sajnos az emberekbe felmerülhet, hogy ez lesz akkor a Wii-vel is a WiiU kijövetele után?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Nekem kiskoromban a Super Mario World Ghost zenéje volt a kedvencem, lehet hogy az még kicsiknek sem ilyesztő, de én biztos hogy nem féltem tőle! A Luigi's Mansion kommentem természetesen vicc volt. De ha jobban belegondolunk, egy 4-5 éves gyerek kezébe adjuk, néééééézd ott megy a Luigi menj be oda. Várjál csak tekerjük fel ezt itt! (3D)! BPUFFMM előugrik hirtelen a semmiből egy szellem. Legalább annyira ijesztő lehet neki az, mint mindenki másnak az ijesztgetős videók!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games