Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát google-fordítóval elég nagy katyvasz az egész,de ha jól vettem ki,akkor a SEGA-ának az a célja,hogy a legtöbbet hozza ki a játékból. Lehetséges ezért késik ennyit. Mondjuk nem tudom mennyire hiteles az oldal,mert nem ismerem.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nem akarok vészmadár lenni,de beigazolódni látszik amitôl a legjobban féltem(tünk),hogy nem lesz Wii U-s verzió.
"Pár napja még arról írtunk, hogy az Aliens: Colonial Marines Wii U verziója körül nincs minden rendben, például a játék megjelenése is suttyomban elmaradt, ami nem szokványos gyakorlat ebben az iparágban.
A negatív kritikák és a felemás végeredmény jelei csak fokozták játék körüli lincs-hangulatot, de a Nintendo rajongókban még élt a remény, hogy esetleg a Wii U verzió késése a plusz polírozás miatt lehet.
Ma jött a közlemény: a SEGA szó szerint lelőtte a játék Wii U verzióját, így a Nintendo tulajok kimaradnak a xeno-vadászatból.
Kár-nem kár, a Wii U verzió GamePad funkciói mind-mind ígéretesnek, sőt annak idején akár system-seller erőnek (azaz a gépet eladó tényezőnek) tűntek.
Mi magunk is átverve érezzük, magunkat: két éve a játék producere, Brian Burleson mesélt nekünk a remek Wii U funkciókról, és az innovatív ötletekről. Reméljük csak a további csalódástól kímél meg minket N-rajongókat a mai negatív hír."
Nagyon nagyon csalódott vagyok...Rettenetesen vártam ezt a játékot WII U-ra, pont a GameTabes funkciók miatt leginkább, és persze hatalmas Alien rajongó is vagyok.Mellesleg a Sega honlapjáról legalább levehetnék, ha már lemondták...Jól elcseszték a napom...
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 09:23 Üzenetek: 2220
Mi is vártuk a játékot, hogy majd milyen király lesz felcsatolni a fegyverre a kontrollert. De hét akkor lefújták... lehet, hogy jobb is. Nem olyan jóra értékelték a játékot...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games