Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
MongooseNX71 írta ...
Persze a "klasszikusok", Silent Hill 1, Fatal Frame (Project: Butterfly) Resi Evil 2, Condemned 1 is nagyon ott voltak az ijesztgetés illetve parázás terén. Emléxem, SH1 -nél még muternál laktam. Tők egyedül, faluszéli benganagy házban (utca túloldalán sűrű erdő) voltam. Mellesleg bitang nagy vihar tombolt éjjel. Én meg a sötét szobában, fejhallgatóval toltam. Kb. 20-30 percig bírtam. Aztán inkább betettem egy "oktató filmet"...
Nem lehetett semmi. Én anno még a Resi 1-el voltam így.(Családiház és út széli erdô kivételével.)
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) írta ...
Hát neked.
Visszább van egy pici. Hát én még most is gyerek vagyok + egy lúzer! Na csak eszembe jutott. Soha nem mertem eljutni egy szintig a Vexx-ben! Egy ilyen szellem kastély féleség. Pedig 8 éves voltam, de akkor is! Persze most nem félek már ott, de még most is kiráz a hideg ha arrafelé megyek, és rámjön a nevetés... Most az volt az első hely amit letudtam. GameCube-on. Elég jó játék, de egy kicsit elvont, talán ezért is féltem ott. Ennyi, ha eszembe jut valami írok!
Kiki! MAJDNEM találtam neked GC burkolatot. Sajna csak majdnem, mert a "GameCube Burkolat" címen hírdetett holmi végül kiderült, hogy csak egy kartonhuzat a gép dobozára. Még néztem is, hogy van az ipsének vagy 5 féle és hogy milyen olcsóak (1500ft/db). Sux !
Kicsit toltam este a PS3 -on az Alien Breed -et. Hehehe... Tisztára Aliens feeling. Amúgy az is egy kellemesen ijesztgetni próbáló fajtából való game. Félhomájban nyomulsz előre, csak a zseblámpa keskeny fénypászmája töri meg a sötétet, de azt nem tudod, mi van melletted, mögötted, alattad. A távolból visszhangzik a pusztuló úrhajó eresztékeinek recsegése-csikorgása. Robbanások, zárlatos ajtómechanikák dübörgése, elektromos ívek zúgása. Aztán csörömpölés, visítás. Azt sem tudod, honnan jönnek. Csak a mozgásérzékelőn látod, minden irányból vörös pöttyök közelednek. Aztán felugat kezedben a gépágyú és csak forogsz körbe, célzás nélkül. 200 skuló után üresen kattan a tár, de nincs időd újratölteni. Fegyverváltás. Puffog a shotgun, már derékig állsz az idegenek hullái közt. Az életerőd folyamatosan esik, ahogy a kis lárvák a bokádat tépik, a nagy benga monszták meg a karmaikkal hadonásznak. Shotgun is kiürült, elő a lángszórót! Végre látod, mire lősz. Tűzbe borult idegenek kúsznak feléd még utolsó erejükkel, hogy elérjenek. Aztán bedől az egyik oldalfal és egy benga nagy állat lép a folyosóra. Hajigálod felé a gránátokat, fele életét leszeded, mire a közeledbe ér egyáltalán. Még van vagy 10méter kettőtök között, ontod felé az ólmot a gyorstüzelővel, közben meg tárcserék közben töltöd az életerődet is. De a monszta alig sérül. Előveszed az utolsó aduászodat és felállítod a robotágyúdat. Tűzvihar söpör végig a folyosó teljes szélességében, a célzó megállapodik a szörnyön és okádja a plazma-lövedékeket bele. Már nem sok kell neki! De eléri az ágyúdat és leszaggatja a helyéről, elcsendesül egy pillanatra a harctér. Még van két gránátod és egy tárnyi golyó a gyorstüzelődbe. A két kis szeretetcsomag között kitárazod a maradék skulót. És végre elterül az a kocskos dög a padlón. Te meg felvehetsz 10.000 kreditet meg egy mágneskártyát (ez mind a dög beleiben volt, vagy mi?) a következő ajtóhoz. És belelovagolsz a naplementébe...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games