Remélem, hogy a videóban szereplő grafika a Wii U grafikáját és nem a PS3 grafikáját mutatja.
Nem vagyok biztos, hogy a PS3 tud olyan fényeffektezést és fizikát, mint amit a hosszabb videóban láthattunk. A legjobbak sem érnek a nyomába, legalábbis ilyen simán futva biztosan nem. Sztem az a grafika WiiU -s vagy PC -s. A ps3-ban és az x360 -ban egyszerűen nincs ennyi kraft (dx9 grafikai alap a képnek kevés, a procierő meg a ram a fizikához karcsú) sztem.
Igen mongoose! Elég részletes volt ahoz, pl. amikor lement a krapek az alagútba néha folydogált a víz a sapkán lévő plexin, és még sok más. Ha ez WiiU-s grafika akkor ez valami óriási nagyot fog ütni, de az én pénztárcámon is.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Egy kis rossz hír skacok..... Úgy néz ki nem lesz WiiU-s verza. De.....talán majd a késôbbiekben még megjelenhet WiiU-ra is. Ahogy a hírben is írják bizony tény és való,hogy nem áll valami jól a szénája a THQ-nak. Csekkoljátok a hírt ti is..... {link}
Nagyon rossz hír, a legvárósabb játék volt részemről az új masinára. Ha valamiért, ezért megérte volna nekem beruházni egyre, persze a későbbi játékfelhozatal ismeretében. No mindegy, a remény hal meg utoljára.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát igen. Amúgy elég komoly dolgok történtek a THQ-nál az utóbbi idôben,gondolok itt olyanokra mint a leépítés. Ezekután szerintem érthetô is ,bár sajna én is el vagyok kenôdve,de hamar elfelejtjük pajtás az E3 lezajlása után. Amúgy szerintem biztos hogy nem véglegesen lett törölve a projekt.
Hát ha tényleg olyan egyszerű lesz átiratot készíteni a WiiU-ra, akkor ha befut a projekt, biztos nem hátrál ki mögüle a THQ. Esetleg más lecsap a dologra és elkészíti utólagosan. Egy a gond: túl sok a ha...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games