Nemsokára megrendezésre kerül a 3. BGS, remélhetőleg hozni fogja a tavalyi színvonalat.
Ami szerintem biztos kint lesz:
Assassin's Creed: Revelations, Battlefield 3, Call Of Duty: Modern Warfare 3, Fifa 12, The Legend Of Zelda: Skyward Sword, Wii Play Motion, Batman: Arkham City, Kinect Sport Season Two, The Elder Scrolls V: Skyrim, Forza Motorsport 4
A megnézésétől a "magyar tömeg" tart és tartott eddig is vissza. Nem szeretem ezeket a kiállításokat, expókat. Túl sok a "hú de nagyon értek hozzá" meg az "ilyen az enyém is" és a "ez van meg nekem is" emberke. Éppen elég "kellően hozzáértő" vesz körül az élet sok területén. Olyan, mint amikor beülsz egy jó mozifilmre és az előtted ülő a reklám alatt elmondja a film összes poénját. Szóval igen. Én tutti kihagyom. Pedig érdekel !
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
MongooseNX71 írta ...
A megnézésétől a "magyar tömeg" tart és tartott eddig is vissza. Nem szeretem ezeket a kiállításokat, expókat. Túl sok a "hú de nagyon értek hozzá" meg az "ilyen az enyém is" és a "ez van meg nekem is" emberke. Éppen elég "kellően hozzáértő" vesz körül az élet sok területén. Olyan, mint amikor beülsz egy jó mozifilmre és az előtted ülő a reklám alatt elmondja a film összes poénját. Szóval igen. Én tutti kihagyom. Pedig érdekel !
EZ TÉNYLEG ILYEN??????????? Akkor inkább visszamondom a szavazatom. Inkább megvárom hogy kijöjjön a játék, azt főteszek egy vigyejót a jutyubra, hogy milyen a játék. Most azé mennyek ee ijenre, ho megmongyák nekem hogy milyen sz@r a legend of zelda, mennyek a kálofdutyihoz. KÖSZI NEM KÉREK BELŐLE! Köszi Mongúz hogy elmondtad, mostmár megtudtam, hogy milyen kihagyható élményről maradok le!
Regisztrált: 2010 jan 03 v , 07:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 683
A wii-nek külön sarka volt tavaly, dettó a DS-nek. Sehol nem mondják, hogy ez milyen [moderálva], az milyen [moderálva] stb, szóval nem ilyen Kiki, megnyugodhatsz. (Tavaly még a Wiiseknek kanapét is adtak, szóval kényelmesen játszhattál, addig, amig akartál, senki nem szólt rád ) Szóval el van különitve.
Mongoose: Nem tudom, lehet, hogy van egy pár "ilyen" ember, de én nem igazán találkoztam velük.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games