tavalyira eljöttem volna, de a hülyéjük hétköznap tartotta, és ezt hantázták erről: "ezzel szűrjük az igazi gamereket" na ilyenkor jön jól az a smali, hogy ! a mostanit még meglátom.
még jó hogy ! de nekem hétköznap, akár délután, akár délelőtt, akár este, nincs időm ilyenekre sajnos. meg nagyon felbacikálta az agyamat ez a visszavágás, hogy az igazi gamereket szűrjük.
Regisztrált: 2010 jan 12 k , 10:46 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 770
Én voltam tavaly, de rossz emlékeim maradtak. Eleve volt ugye a tömeg, alig lehetett hozzáférni valamihez csak ilyen 10-15 perces várakozással.Volt egy olyan dolog hogy ha elég kinectes játékot kipróbálunk és szerzünk cuccost minden helyen akkor kapunk egy 360-as játékot. Mondom megéri, majd eladom valahol. Összesen több mint 1 órát álltam sorba, hogy ilyen 1-2 perceket játszhassak, és mikor kifele megyek, közlik elfogytak a játékok. Mondjuk a Wii sarok az aránylag jó volt, de azt bírtam hogy olyan lányokat állítanak oda, akik semmit nem értenek a Wiihez. Egyik játéknál nem volt kurzor ha a sensorra mutattak a Wiimote-tal. Ott próbálgatta és ha jobbra döntötte akkor viszont megjelent. Mellette jobbra meg ugye ott volt a többi Wii és mindegyiknek sensor bar. Hát egyértelmű hogy akkor az adott Wiinél a sensorbar nem működött, ha a többiét látja. Próbálom neki magyarázni, mondja: a sok Wii adása zavarja össze. Igen, nyilván egy másik sensorra mutatva van kurzor akkor az... Mondom neki nézze meg egy fényképezőn keresztül hogy nem világít a sensor bar. Arra már kb semmit nem mondott, azt se tudta szerintem miről beszélek. Legalább az alap dolgokat elmondhatnák az ilyeneknek hogyha bármi ilyen kis gond van, akkor tudjanak már mit csinálni. Egyébként meg a Wii be volt zárva egy ilyen kis műanyag dobozba és mindig mikor kivették a wiimote-ot akkor a zsínórját is feszítette a sensornak, gondolom kicsúszott a Wiiből.
Én nem a másik gépet/játékot fikázókra gondoltam, senki sem bántotta sztem a Nintendo -t egyik ilyen kiállításon sem. De az egy-órát-várok-két-percet-játszok meg sok nagyokos kockafejű hc gamer süket agyalását nem igazán díjazom. Nem hiszem, hogy nagy élményt hagyok ki, mert semmi extra nem várható. A gamékat meg kipróbálom ha megjelentek. Nyálcsorgatáshoz elég a videó róla, megitéléshez meg kevés 2-5 perc.
Regisztrált: 2011 jún 29 sze , 01:22 Üzenetek: 152
biztosak vagytok benne, hogy iden meg lesz tartva?
2008-ban es 2009-ben is voltam. a 08-as pici es kellemesen csaladias volt, a 2009-es pedig tul csaladias, marmint valahogy ki kellett tolteniuk a helyet es inkabb hasonlitott egy csaladnak kitalalt hetvegi programra a pecsabol, mint egy games conventionre.
en sosem azert mentem, hogy az uj jatekokkal jatszhassak, csupan kivancsi voltam, hogy ez magyarorszagon hogy akar kinezni es mukodni. nomeg a nemletezo schwag-ert es akciokert. ...10-esre mar nem volt sok kedvem menni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games