Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Killer Freaks From Outer Space
Amit tudni lehet a játékról,más informátorok álltal kiszivárgatott infók alapján...
Nem kevés iróniával és humorral megáldott horrorjátékot készít a Ubisoft. A Killer Freaks Outer Space Nintendo Wii U-ra jön, könnyed és véres FPS-nek ígérkezik, és teljes mértékb kihasználja az új kontrollerben rejlő lehetőségeket.
London utcáit egy csapatnyi, pöttöm, gennyedző idegen szállta meg, melyek rendkívül erőszakosak és kihasználják túlerejüket: felfalnak minden útjukba kerülő, kutyát, macskát és embert. Hasonló fejgörcsöt váltanak ki belőlünk, mint a Raving Rabbids vérnyulai, ide-oda pattognak, rejtőzködnek, nyáladzanak, és karmolnak. A fejlesztésért a francia Ubisoft Montpelier felel. Főhősünk az észrevehetően erős brit akcentussal beszélő, egyébként mocskos szájú Cockney lesz, aki egymaga száll szembe a hordában érkező veszedelmmel, változatos fegyverarzenált bevetve -a Killer Freaks From Outer Space rendkívül emlékeztet a 80-as évek, B-horrorfilmjeire, de ez így van rendjén. Az irányítás a Wii U kontroller giroszkópjával lehetséges, a mozgás valós időben történik, ahogy elfordítjuk magát az eszközt is. A kis képernyőn és a TV-n ugyanaz a kép látszik, tehát elég a játékhoz bőven a kontroller, és annak analóg karjaival is mozgathatjuk a kamerát. A látottak nem mindenkit győztek meg, sok kolléga panaszkodott a bemutatásra még nem megérett kódra, de az irányítási rendszer kellően innovatív, és a londoni metróban játszódó demóban dinamikusan rombolhatóak voltak a falak és a táj. Lehet, hogy csak script, de látványos. A multiplayert 1 v 1-en prezentálták, hasonló rendszerben, mint a Ghost Recon Online-t: az egyik játékos a Wii U új kontrollerjével tolhatta, míg a másik a klasszikus irányítóval. A tabletes játékos kijelölheti a célpontot az őrült lényecskéknek, a többiek odarohannak és felszámolják a delikvenseket; látható felülnézetből a terep, később pedig több és több nyáladzó rémség támad hullámokban.
A Killer Freaks 2012-ben jelenik meg Wii U-ra, remélhetőleg a konzol debütjekor.
Hát ez megint csak fincsinek ígérkezik,bár nem az a besz*@$atós fajta horror game,de szerintem kajak nagy lesz. Amúgy én csípem az efféle lökött horror játékokat is. Szupcsi lesz!
Ahogy elnéztem a második vidit,egyre jobban elfog az az érzés,hogy ez a game egy igazi jó móka is egyben. Nem tudom ti hogy vagytok vele,de engem kajak emlékeztet ez a game a Rabbids játékokra csak kicsit más módon. Ezek a szörny féle izék kajak olyanok mint a Rabbids játékokban a nyulak,csak itt kicsit horrorisztikusabban,de azért még így is poénosak. Van egy olyan jelenet a videóban,amikor az egyik szörny paskolja a társa seggét. Nekem ami még kajak tetszik ebben a demóban,az amikor a fôhôs beszél.Jó a szövege,meg a hangja is passzol a játékhoz. Összeségében szerintem egy remek hangulatú,kicsit poénos jellegü horror játék lesz ez,ami sokaknak fog jó pár felejthetetlen pillanatot okozni. Ja és szerintem még a grafika is nagyon ott van. Trailer meg kajak nagy,nekem nagyon bejövôs!
Nekem a trailer alapján nagyon tetszett előzetesen a játék.
Az élő bemutató alapján viszont még valami hiányzik belőle. Ügyes és okos megoldás az irányítás, végre lehet "normálisan" FPS játékkal játszani konzolon is. A grafika is szép lett, nekem viszont valahogy nem illenek a képbe ezek az Alien nyuszik, hát a Földön nemélilyen.
Valahogy hiányzik az is, hogy pár túlélő, vagy elnyomott ember is legyen a világban, hiszen az emberiséget igázzák le benne.
Viszont az egymás elleni harc tetszett, túlélő kontra idegen űrparancsnok. Abban van jó pár lehetőség.
Regisztrált: 2009 máj 22 p , 02:22 Lakóhely: Lajosmizse Üzenetek: 178
Baromi jó lehet, nagyon várom már hogy megjelenjen a WiiU de hát én nem tudom, eléggé ki fogunk vállasodni vagy bedurran az alkarunk mire több órát tolnánk egy játékon nem tudom milyen súlya lehet az irányítónak de a 3ds sem nehéz és hát a Face Raiders-en játszott már valaki negyed óránál tovább akkor rájön hogy nem is lesz könnyű a WiiU irányítása de ez csak az én tapasztalatom a második videóból %-)
Gondolom azért lesz "hagyományos" irányítási séma benne. Más gépeken is választhatsz a mozgásérzékelős és a gombos-kontrolleres irányítás között... A game -ban az tetszik, hogy nem veszi komolyabban magát annál, mint amire kitalálták. Ez pedig a könnyed szórakoztatás. Viszont lehet, ez a visszájára is elsülhet. Hiszen aki egy laza és poénos játékra vágyik, nem biztos, hogy térdig akar az alien-bélben gázolni. Nekem az egész egy Raving Rabbids + Serious Sam elegynek érződik, minnél többször nézem meg a trailert. Resolve3 -nak pedig nagyon igazat adok abban, amit mondott. Mert én pl. rengeteget Sport Champion -ozok ps3 -on, de az nem olyan fárasztó (pl. kardozás, íjászat, tenisz) mintha jóval statikusabb mozgást végzel pl. egy Move -os FPS közben, amikor folyamatosan célra tartasz az irányítóval, mint itt. Küzd vele a srác rendesen és néhány perc múlva érződik is, hogy kezd pontatlanná válni és a stukkereket mellőzi, inkább sokkolja meg shotgun -ozza hármasával az idegeneket. Aztán a grafika: Olyan nagyon nem vagyok elájulva tőle. Először is nincs valami nagy atmoszférája. Sötét, köd, füst, neonzöld pamacsok, kis belátható terület. A környezet sem igazán él és a texturák csak nekem tűntek elnagyoltnak ? Nyomába sem ér egy Killzone 2-nek sem (pedig ott már jön lassan a 4. rész is, még erre a generációra, amit a WiiU feltétlen überelne,ugye) Szóval egybevetve az egészet: Látszik, hogy még erősen béta állapotú a cucc és talán ennél jóval többet fognak kihozni belőle. Tech-demonstrációnak kevéske, az biztos. Launch gaménak biztosan jó lesz, amig nem érkeznek a komolyabbra hegesztett cuccok a gépre. Ám ha ilyenek lesznek az FPS -ek a WiiU -ra, akkor a hardcore gamereknek lesz bőven fanyalogni valójuk!
Na ja,de nem hinném,hogy így adnának ki egy játékot,ez szerintem inkább csak egy olyan demonstráló verza csak,amiben a lényeg,hogy szemléltessék velünk a játék és a WiiU-ban rejlô lehetôségeket. Amúgy senkinek nem tünt fel,hogy a multinál classic controller-rel tolja a srác.
Ez eddig is így volt, nem? Csak egy monitoros kontroller megy a WiiU multiban, a másik valamilyen Wii-kompatibilis cucc kell hogy legyen. Ja, én addig nem néztem a vidit, sorry...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games