Hello, azon gondolkoztam, hogy lehet vennék egy gitárt a wiimhez esetleg kettőt, de nem találtam olyan boltot ahol árulnák illetve csak úgy találtam, hogy játékkal adják. Aki tudja hol lehetne beszerezni budapesten olcsón gitárt az kérem írjon valami megoldást
Meg ha valaki elmondaná melyik gitár melyik verziókhoz jó az jó lenne. Én a GHIII gitáron gondolkozom vagy a GH2 gitárján attól függően, hogy támogatja a GHIII-at. A World Tour gitárja nem érdekel mert az vezetéknélküli és 17k alatt sehol sincs pedig láttam én X360 meg Ps3 gitárokat 5-6k-ért is, de wiire ezt nem mondhatom el.
Ha valaki tud segíteni azt köszönöm. Használtat végső esetben veszek, de azt is csak úgy hogy hibátlan és jó állapotban van.
Külföldről se rendelnék nincs bankkártyám se paypal.
A GH III-as gitár is vezeték nélküli és szerintem mindegyik komapatibilis mindegyikkel sőt még a Rock Bandekkel is, régebben a GameParkban lehetett külön is gitárt venni viszont valahol 15000 és 20000 között volt emlékim szerint.
Sziasztok! Eladó egy guitar hero 3 legends of rock gitár+játék együtt 15.000.- ért. Tökéletes állapotban van. Azért adom el, mert vettem egy full band szettet. Üdv!
Sziasztok! Van pár eladó teljesen új Guitar Hero World Tour-os cuccom, hátha valakit érdekel: Guitar hero World tour Band Pack (gitár+dob+mikrofon+játék) 35.000.- Guitar Hero World Tour gitár 12.000.- Guitar Hero World Tour játék 4.000.-
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games