Köszi Norbi:) Meg mindannyiotoknak köszönök mindent, feladtuk a játékot ajánlva a címükre, ma fel is hívtak hogy szívesen kicserélik ha rossz, megpróbálják náluk a játékot, ha nem működik nekik sem akkor kicserélik ingyen! Ha nekik jó akkor valami van a Wii-mel, de szerintem ez kizárt, mivel van 8 Wii játékom amit gond nélkül olvas. Szóval szerintem a Wii kizárva. Majd írok ha van valami hír róla, bár jövő hétnél előbb nem kapom meg a játékot.
Super Mario Galaxy 2 Super Smash Bros Brawl The Legend Of Zelda Twilight Princess New Super Mario Bros Wii Super Paper Mario Mario Kart Wii Wii Sports Resorts Meg még van letöltve egy Zelda Majoras Mask, meg egy Donkey kong Nes játék. Nem sok játékom van még tudod új vagyok a szakmában, de kezd gyűlni már:). De van még más konzolom is majd valamikor összeírom őket aztán felteszem a listát, esetleg képet is a gyűjteményemről:) De amúgy Norbi, az hogy volt hogy leesett a Wii-d a szekrény tetejéről???:O:O 2 métert zuhant?:O Csodálom hogy nem tört szét:O. Tényleg még annyit hogy nekem fekete a Wii-m és ugye nagyon látszanak rajt a karcok, neked nem karcos a Wii géped?
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games