masinák

Fórumok
Zombi U
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
MongooseNX71
2012 nov 21 sze , 11:05
Vendég

ez igy van. sokszor en is inkabb az USERS SCORE -t nezem, mert reszben tobb felhsznalo velemenyet tukrozi, reszben pedig valosabb kepet ad (jopar site vagy ujsag elfogult lehet x platformmal vagy stilus mellett vagy azzal szemben, esetleg "egy kis" szponzori hatter is segit a tesztiraskor...lattunk mar ilyent nem egyszer)

[ Módosítva 2012 nov 21 sze , 11:26 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 nov 21 sze , 11:06
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Akkor megint benéztem valamit....nem tom mi van velem mostanság....
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2012 nov 21 sze , 11:27
Vendég

?????
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 nov 21 sze , 11:51
Game-er

Regisztrált tag #1028
Valószínû a pár óra alvás most jön ki....
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2012 dec 30 v , 12:41
Game-er

Regisztrált tag #1028
Nos,akármilyen kritikákat is kapott ez a game nekem még mindig ott van a kezdô játékok között.
Nagyszerû a hangulata,igazi túlélô-horror game ez.Tetszik,hogy csak magadra és arra a kevéske munícióra vagy utalva,na meg arra a titogzatos telefonálós ipsére.
Nekem a játék grafója is tetszik,a pályák megalkotása és hangulata egyaránt nagyszerû.
Szóval nekem még mindig a "kell ez a játék" szinten van.

Vissza az elejére
Weboldal
Laller
2012 dec 30 v , 01:19

Regisztrált tag #2040
Regisztrált: 2010 ápr 11 v , 08:41
Lakóhely: Debrecen
Üzenetek: 234
Norbi(HUN) írta ...

Nos,akármilyen kritikákat is kapott ez a game nekem még mindig ott van a kezdô játékok között.
Nagyszerû a hangulata,igazi túlélô-horror game ez.Tetszik,hogy csak magadra és arra a kevéske munícióra vagy utalva,na meg arra a titogzatos telefonálós ipsére.
Nekem a játék grafója is tetszik,a pályák megalkotása és hangulata egyaránt nagyszerû.

Metacriticen 77 ponton áll, ami jónak számít. User Score pedig 7.5. A vegyes kritika az annak tudható be, hogy már réges régen elszoktak az emberek az igazi Survival horror-tól. Mivel a Resident Evil Seria is átment akció orientált játékba, ezért gondolom itt a nehézség nem tetszett az embereknek. No meg, hogy nincs lőszer. De ez szerintem egy nagyon jó elem a játékban, igazából sincs az utcán egy raklapnyi töltény útközben. Grefóból bőven lehetett volna még kihozni dolgokat, csak "lusta" volt az Ubisoft (vagy pénzt nem akart rá sokat pazarolni) Tehát bőven lehetett volna kisajtolni a WiiU erejéből. A lényeg, hogy szerintem ez az a Game ami bemutatja, hogy mire is készítették a WiiU-t. Tehát aki új élményre vágyik, új irányítással, annak a Zombi U és a Nintendo Land a kötelező vétel. Személy szerint, eddig csak ezt a 2 címet venném meg.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 dec 30 v , 01:42
Game-er

Regisztrált tag #1028
Kinek ez,kinek az.
Aki azért húzza le a játékot mert nehéznek tartja az egy élet semmi több megoldást,az jobb ha nem is mond véleményt egy játékról sem.
Én kimondottan szeretem,anno Resident Evil-nél bevallom kicsit furi volt az egy élet megoldás,de aztán késôbb megszoktam és csak magasabbra tete a lécet a mûfajon.
Szerintem a Zombie U grafikailag nem rossz,legalábbis nekem semmi belekötni valóm nincs.
Vissza az elejére
Weboldal
Csabo001
2012 dec 30 v , 10:02

Regisztrált tag #4098
Regisztrált: 2012 jan 29 v , 01:37
Üzenetek: 281
Norbi(HUN) írta ...

Ez a videó nagyszerűen bemutatja, hogy milyen fos a sebzési modell sajnos..2-3X-or kell fejbe lőni egy zombit ahhoz, hogy meghaljon..
Ez szomorú, még jó hogy nyitócím így ha egyszer lesz wiiU-m addigra ez baromi olcsó lesz.
Vissza az elejére
MongooseNX71
2012 dec 30 v , 10:49
Vendég

Jó meglátás Csabo001 !
Am. csak kérdezem: PS3 -ra próbáltad már a Resi Evil Operation Raccoon City -t? Tudom, hogy a sajtó nem túl kedvezően nyilatkozott róla (legjobb esetben 6-7 -eseket kapott asszem). Én most szereztem be és iszonyat jó móka. Bivaj a hangulata, nagyon jó a játékmenet és a 4 fős co-op odavág igazán. Pár napja volt nálam a ROPi, együtt "tesztelgettük". Neki is bejött, szóval nem egyéni a véleményem e téren. Nekem jobban bejött, mint a Dead Island. Egyszerűen azért, mert nem érzem olyan végeláthatatlan és kiegyensúlyozatlan öldöklés az egész. Szóval ha tudsz, tegyél vele egy próbát !
Vissza az elejére
Ropi
2012 dec 30 v , 12:13
a bohóc

Regisztrált tag #3426
Regisztrált: 2011 febr 16 sze , 09:02
Lakóhely: Székesfehérvár
Üzenetek: 695
Dead Island szerintem még mindig jó És kb élményileg egy szinten van az operation raccoon cityvel, de tény az irányítás 1000xer jobb mint a többi resi
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF