Van valami bevált taktikátok az olyan játékosok ellen, akik szerva után egyből bejönnek a hálóhoz játszani? Pl. Pete Sampras, őt mindig csak nagy nehézségek áron tudom legyőzni...
Van valami bevált taktikátok az olyan játékosok ellen, akik szerva után egyből bejönnek a hálóhoz játszani? Pl. Pete Sampras, őt mindig csak nagy nehézségek áron tudom legyőzni...
Nyomd meg az A-t és úgy üss. Ezzel meg lehet őket szivatni. No és muszáj nekik vissza menniük!:)
Próbáltam úgy ütni, de a baj inkább az időzítéssel volt... Most már arra megyek rá, hogy kivárjak addig az ütéssel, hogy mellette el tudjam ütni! Persze ez erősen függ attól is, hogy ő milyen keresztlabdát ad vissza! Azóta már sok "hálójátékost" legyőztem viszonylag könnyen! :-D
Grand Slam-ben hogyan lehet a Motion Plus-t kalibrálni? Gyakorlásnál vettem észre, hogy miközben egyhelyben állok, az emberkém össze-vissza futkos és magától ütöget...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games