Regisztrált: 2009 ápr 19 v , 09:52 Lakóhely: Itt Üzenetek: 361
Ha más nem (ha nincs erre külön menüpont), akkor csináld úgy, ahogy a Sports Resort-ban is van: leteszed egy sík felületre gombokkal lefelé és vársz egy kicsit.
Grand Slam-ben hogyan lehet a Motion Plus-t kalibrálni? Gyakorlásnál vettem észre, hogy miközben egyhelyben állok, az emberkém össze-vissza futkos és magától ütöget...
Elvileg két másodpercre egyenesen kell tartanod a remotet, aztán megjavul. Gyakorlatilag, mikor nálam is így megbolondult, akkor nyomtam egy pluszt hogy a menübe lépjen és lehúztam a motion pluszt majd vissza raktam. Utána már jó volt
Skacok, ismertek olyan teniszjátékot, amiben van saját tournament? Akarunk többen (5en, 10en) játszani, jó lenne saját bajnokság, ahol egymással játszhatunk.
Vagy ha nem is pont tenisz, de valamilyen sportjáték?
Skacok, ismertek olyan teniszjátékot, amiben van saját tournament? Akarunk többen (5en, 10en) játszani, jó lenne saját bajnokság, ahol egymással játszhatunk.
Vagy ha nem is pont tenisz, de valamilyen sportjáték?
Szerintem simán lehet a Grand Slammel is. Max ti írjátok az eredményeket és ezt excelben vezetitek. Ha neten keresztül csináljátok, akkor meg kell határozni, akár itt a fórumon, vagy egy külön honlapon, vagy blogon, hogy mik a párosítások és ki mikor kezdődnek a meccsek. Aztán ha lezajlott a meccs, akkor fórumra, vagy egy mail címre beírja mind két fél az eredményt, ha stimmel, akkor fel lehet vezetni a tabellára.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games