Nem tudtam melyik topicba írjam azért írom ide. Sry ha rossz helyre megy.
A Wii-mbe OpenWii chip van és fel van telepítve HBC, WAD installer és unistaller. Eddig minden játékot olvasott, mind1 milyen lemezre írtam, de számomra az a lényeg, hogy el tudjam indítani Mplayer CE -t rajta ami nem sikerült. Fogtam a 256os SD kártyát fényképezőgépből és rátettem a leírás szerint az MCE-t, nem formáztam előtte, csak simán apps/mplayer_ce. Ez a HBC van a gépen: {link} valami francia cucc. Nem tudom hogyan kellene mennie, hogy az SD berakása után elindul a program magától?, próbáltam elinditani HBC -t, nagy nehezen elindult utána bejött egy hasonló menü mint ami alapból a Wii-n fogad csak egy chanel sem volt, utána home gomb és ott előjött 4 opció, abbol 3 semmire nem jó (vissza, gyári wii menü, wii kikapcsolás) és volt még valami Loader.. elindítom és kiírta, hogy valami Error Occured és csomó hexa számot.. (asszem)
Na most mi lehet a gond, hogyan tovább, hogy menjen Mplayer CE ?
Angol? Csúszik? Szerintem, először is tegyél fel egy angol HBC-t, hogy legalább értsd miről van szó. (Vagy legalább segítséget tudj innen kapni.) A memóriakártyán ilyen könyvtárszerkezet kell, hogy legyen: x:\apps\mplayer\boot.dol Az x természetesen az sd kártyaolvasód helye. Ha ezek után se megy, valami gubinc van a hbc-ddel...
Egy az egyben azt csináltam, apps/m.. es ott a boot.dol is. Az számít, hogy milyen fájlrendszerű az SD kártya, vagy az, hogy vannak más mappák is mellette ami még a fényképezős korszakból maradt ott? Melyik angol HBC-t ajánlod? köszi
Na.. leformáztam SD-t FAT32-ra, felpakoltam rá leírás szerint minden ahogy kell, szerintem nálam a HBC-vel lesz a gond, mert ugyanúgy nem történt semmi mint eddig. Egyik barátomnál kipróbáltuk és szépen ment minden, rögtön kezelte a külső HDD-t, pendrive-ot. Kb minden formátumot elkezdett lejátszani, bár képet nem tudom, hogy kell e kezelnie, de azt nem jelenítette meg. 720p .avi szintén nem megy, kevés neki a Wii, sima avi és .mkv megy, de ami a legnagyobb csalódás volt az az, hogy Blu-Ray vagy 1080p forrásból konvertált .avi is akadt rajta... Tudtok linkelni valamit hogyan tudom megoldani a HBC problémám?
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
Smeagol, képeket egyenlőre nem kezel (de tervezik már). Azért azt ne felejtsd el, hogy nem mindegy hogy konvertálsz... videót lehet "felkonvertálni is"... Hiába konvertálod át avi-ra, azzal nem érsz semmit, ez kb olyan, mintha a sz*rt neveznéd át f*ssá... Vedd lejjebb a minőséget
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games