masinák

Fórumok
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Smeagol
2009 nov 13 p , 04:16

Regisztrált tag #1041
Regisztrált: 2009 nov 10 k , 03:03
Üzenetek: 7
Helló!

Köszi Mplayer CE leírást.

Nem tudtam melyik topicba írjam azért írom ide. Sry ha rossz helyre megy.

A Wii-mbe OpenWii chip van és fel van telepítve HBC, WAD installer és unistaller. Eddig minden játékot olvasott, mind1 milyen lemezre írtam, de számomra az a lényeg, hogy el tudjam indítani Mplayer CE -t rajta ami nem sikerült.
Fogtam a 256os SD kártyát fényképezőgépből és rátettem a leírás szerint az MCE-t, nem formáztam előtte, csak simán apps/mplayer_ce.
Ez a HBC van a gépen: {link} valami francia cucc.
Nem tudom hogyan kellene mennie, hogy az SD berakása után elindul a program magától?, próbáltam elinditani HBC -t, nagy nehezen elindult utána bejött egy hasonló menü mint ami alapból a Wii-n fogad csak egy chanel sem volt, utána home gomb és ott előjött 4 opció, abbol 3 semmire nem jó (vissza, gyári wii menü, wii kikapcsolás) és volt még valami Loader.. elindítom és kiírta, hogy valami Error Occured és csomó hexa számot.. (asszem)

Na most mi lehet a gond, hogyan tovább, hogy menjen Mplayer CE ?

Köszi a segítséget előre is.
Vissza az elejére
emerzee
2009 nov 13 p , 04:40
emerzee

Regisztrált tag #591
Regisztrált: 2009 jan 18 v , 07:00
Üzenetek: 26
Angol? Csúszik?
Szerintem, először is tegyél fel egy angol HBC-t, hogy legalább értsd miről van szó. (Vagy legalább segítséget tudj innen kapni.)
A memóriakártyán ilyen könyvtárszerkezet kell, hogy legyen:
x:\apps\mplayer\boot.dol
Az x természetesen az sd kártyaolvasód helye.
Ha ezek után se megy, valami gubinc van a hbc-ddel...
Vissza az elejére
D@reeo
2009 nov 13 p , 04:41
Kereskedő

Regisztrált tag #4
Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13
Lakóhely: Magyarország
Üzenetek: 1513
Valamit rosszul csinálsz. A letöltött MPlayer-t csak csomagold ki az apps mappába, indítsd el a HBC-t és ott kell lennie
Vissza az elejére
Weboldal
Smeagol
2009 nov 13 p , 04:44

Regisztrált tag #1041
Egy az egyben azt csináltam, apps/m.. es ott a boot.dol is. Az számít, hogy milyen fájlrendszerű az SD kártya, vagy az, hogy vannak más mappák is mellette ami még a fényképezős korszakból maradt ott?
Melyik angol HBC-t ajánlod?
köszi
Vissza az elejére
emerzee
2009 nov 13 p , 05:13
emerzee

Regisztrált tag #591
Regisztrált: 2009 jan 18 v , 07:00
Üzenetek: 26
az 512-es kártya, szinte tuti, hogy fat file rendszerű. Ez jó a wii-nek. Hogy más is van a kártyán az nem érdekli a wii-t.
Vissza az elejére
Smeagol
2009 nov 15 v , 08:50

Regisztrált tag #1041
Na.. leformáztam SD-t FAT32-ra, felpakoltam rá leírás szerint minden ahogy kell, szerintem nálam a HBC-vel lesz a gond, mert ugyanúgy nem történt semmi mint eddig. Egyik barátomnál kipróbáltuk és szépen ment minden, rögtön kezelte a külső HDD-t, pendrive-ot. Kb minden formátumot elkezdett lejátszani, bár képet nem tudom, hogy kell e kezelnie, de azt nem jelenítette meg. 720p .avi szintén nem megy, kevés neki a Wii, sima avi és .mkv megy, de ami a legnagyobb csalódás volt az az, hogy Blu-Ray vagy 1080p forrásból konvertált .avi is akadt rajta...
Tudtok linkelni valamit hogyan tudom megoldani a HBC problémám?

Köszi!
Vissza az elejére
D@reeo
2009 nov 16 h , 08:50
Kereskedő

Regisztrált tag #4
Smeagol, képeket egyenlőre nem kezel (de tervezik már). Azért azt ne felejtsd el, hogy nem mindegy hogy konvertálsz... videót lehet "felkonvertálni is"... Hiába konvertálod át avi-ra, azzal nem érsz semmit, ez kb olyan, mintha a sz*rt neveznéd át f*ssá... Vedd lejjebb a minőséget

DVDRip-pekkel semmi gond nincs
Vissza az elejére
Weboldal
Smeagol
2009 nov 16 h , 08:57

Regisztrált tag #1041
Felkonvertálásnak nem tudom mi értelme van.. a lényeg, hogy HDTV és DVDrip XViD-et ami .avi vagy mind1 milyen formátum, viszi.

HBC-s problémámra tudnátok valami ajánlani?

Thx
Vissza az elejére
D@reeo
2009 nov 16 h , 10:28
Kereskedő

Regisztrált tag #4
Jah azt elfelejtettem leírni: Bannerbombbal tedd fel a HBC-t ( leírások menüt keresd meg itt az oldalon)
Vissza az elejére
Weboldal
Smeagol
2009 nov 16 h , 12:12

Regisztrált tag #1041
Köszi, nekiugrom akkor..

Mplayer CE fórum van valahol ahol bugokat lehet írni vagy fejlesztéseket javasolni?
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF