Regisztrált: 2007 júl 05 cs , 05:13 Lakóhely: Magyarország Üzenetek: 1513
A progi könyvtárában van a mplayer.conf fájl. Abba keresd meg a felirat méretére vonatkozó értéket, és írd át nagyobbra. Ha fel van telepítve a DVDX, akkor a DVD filmeket is tudja olvasni.
szerk: honnan kell leszedni és hogyan kell feltenni? csak simám HBC? De azért egy linket várok
szerk2: leszedtem a hackmii v0.6-ot és mikor elindítottam HBC-ben azt írta ki hogy már fel van instalálva a DVDx, hát gondoltam akkor uninstall, majd ismért install... amikor az install végzett mindig befagy a wii és csak a hosszan nyomvatartott power gomb segít rajta... de utána vissza kapcs, és megnéztem hogy mi van, és megintcsak azt írja hogy fent van a DVDx... de amikor eredeti DVD filmet akarok lejátszani a MPlayer CE-vel akkor csak várok várok várok, és nem történik semmi... valami megoldás?
Az lehet, hogy én nem tudom feltenni az USB2-es cIOS? Ha leokézom a telepítését, akkor bontja a kapcsolatot a remotommal és csak a kikapcsológomb hosszan tartásával tudom kinyomni a gépet... Így most marha lassan olvassa be az adatokat a vinyómról...
Az lehet, hogy én nem tudom feltenni az USB2-es cIOS? Ha leokézom a telepítését, akkor bontja a kapcsolatot a remotommal és csak a kikapcsológomb hosszan tartásával tudom kinyomni a gépet... Így most marha lassan olvassa be az adatokat a vinyómról...
Net nélkül csinálhatnék vmi értelmeset?Más tette fel nekem az usb loader gx-et meg a homebrew channelt lehet hogy azt is felrakta.Megpróbálhatom cios usb2.0 nélkül a programot?
Net nélkül csinálhatnék vmi értelmeset?Más tette fel nekem az usb loader gx-et meg a homebrew channelt lehet hogy azt is felrakta.Megpróbálhatom cios usb2.0 nélkül a programot?
Persze, megpróbálhatod és menni is fog! Csak kicsit lassabban fogja beolvasni a fájlokat...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games