masinák

Fórumok
Project Cars
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Elkaszált játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:       >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2012 aug 26 v , 03:14
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455

Az utóbbi évek egyik legjobban kinéző autós anyaga, a Slightly Mad által készített, a közösség által finanszírozott Project CARS készül Wii U-ra is.Aki nem tudná, a Project Cars egy igen ígéretes autós mókának tűnik. Ha bízhatunk az ígéretekben akkor igen sokrétű és hosszú karriert kapunk, kezdve a gokart világától a rallyzásig és a Le Mans-i futamokig mindenre ki fog terjedni a pályafutásunk. A multiplayer mókázások hívei sem lesznek cserbenhagyva: összesen tíz játékmód fogja várni a virtuális aszfaltbetyárokat.
És,hogy mire lehet használni egy autós játékban a Wii U spéci kontrollerét? Nos, a Slightly Mad szerint sok mindenre...Másodlagos képernyőként a kontrolleren jelenhet meg a visszapillantó képe, a pálya rajzolata, vagy a telemetria adatai. Aztán lehetne irányításra is használni, mégpedig a kontroller döntögetésével, miközben a képernyőn a kormány képe jelenik meg, ahol a különböző gombokat és kapcsolókat érintéssel zsinnyegtethetnénk. Ezen kívül olyan is lehetséges lenne, hogy a bokszutcában lazsáló csapatot menedzselhetnénk: kiválaszhatnánk a megfelelő gumikat, a tankolni kívánt benzin mennyiségét. Végül pedig lefotózhatjuk magunkat, hogy a pódiumon emberünk megfelelő pozícióban álljon, vagy használhatjuk a menüben történő navigációra, csapattársakkal chatelésre.

[ Módosítva 2012 aug 26 v , 04:59 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2012 aug 26 v , 03:48
Game-er

Regisztrált tag #1028
Részemrôl nagyon várós!
Kíváncsi leszek mit fog tudni az új Game Pad-al egybevegyítve.

Ja és egy kedvcsináló kép a játékról.....

[ Módosítva 2012 aug 26 v , 04:51 ]
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2012 aug 26 v , 04:39
Vendég

A boxutcai munkához és a telemetria adataihoz/beállításához használva a WiiU kontroller használata egy élmény lesz.
A stuffot már egy ideje figyelem, számomra is ígéretesnek tűnik. Remélem a PS port is jól sikerül majd.
Mindazonáltal kissé nyugtalanító az a kifejezés, miszerint a "...a közösség által szponzorált...". Kifejtené nekem valaki, ez mit takar? Mert ha azt, amit gondolok, erősen kétes az elkészülte és már a nevében szereplő PROJECT léte marad csupán a realitás. Én szurkolok nekik, mert kevés az igazán jó és nem széria-specifikus autóverseny. Számomra e téren a Race Driver 2 jelenti a várakozások netovábbját.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 aug 26 v , 04:57
Game-er

Regisztrált tag #1028
Ahogy mondod én is epekedve várom,hogy milyen fantasztikus ötletekkel halmozzák majd el a Wii U Gamepad-et.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2012 okt 26 p , 06:49
Game-er

Regisztrált tag #1028
Juuujjjjj....de fincsííí.Ezt akár forrón is legyürném.

Vissza az elejére
Weboldal
angelus
2012 okt 27 szo , 08:38

Regisztrált tag #3683
Regisztrált: 2011 jún 22 sze , 09:03
Üzenetek: 102
MongooseNX71 írta ...

Mindazonáltal kissé nyugtalanító az a kifejezés, miszerint a "...a közösség által szponzorált...". Kifejtené nekem valaki, ez mit takar? Mert ha azt, amit gondolok, erősen kétes az elkészülte és már a nevében szereplő PROJECT léte marad csupán a realitás. Én szurkolok nekik, mert kevés az igazán jó és nem széria-specifikus autóverseny. Számomra e téren a Race Driver 2 jelenti a várakozások netovábbját.

Amikor ez az egész indult, akkor még csak a PC-s változat volt a képben, ha jól emlékszem akartak csinálni egy ingyenes szimulátort, ami felsorakoztat jó néhány szériát. Ehez kérték a felhasználók támogatását, volt/van pár csomag, a befizetetett összeg fejében kapsz napi/heti/havi buildet, és kedvezményt kaphatsz majd a játék árából, illetve különböző búnuszokat. Én ott hagytam abba a dolog követését, amikor a beharangozott ingyenesség, realitás (igazi szimulátor, nem arcade) kezdet elfelejtődni. Ami a legfurább, hogy jelenleg már szinte minden platformra ki akarják adni, és ez nem biztos, hogy sok jót jelent.
A félreértés elkerülése végett, nem baj, ha csinálnak egy jó játékot még ha az inkább arcade lesz mint szimulátor, és fizetni kell érte, nem ez lenne az első játék, amit megveszek, csak nem így indult a dolog.

Aki szimulátor fonton gondolkodik, és van PC-je, az nézze meg a NetKar-t, vagy az Rfactor-t (szigorúan kormánnyal).
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 okt 27 szo , 11:51
Game-er

Regisztrált tag #1028
Köszi az eszmecserét.
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2012 okt 27 szo , 02:11
Vendég

Köszi Angelus a tényfeltáró hozzászólásod. Respect !

Am. én azért még bízom benne, hogy kapunk egy igencsak jó multiplatform játékot, mondjuk olyan GT5/Forza4 szintű szimulációval (szóval NEM Rfaktor-szerűt, mert attól a szinttől már a hideg is kiráz- kormányostól ). Ha meg WiiU exkluzív lessz...ám üsse kő. Legalább egyel több okunk lesz gépet venni.

[ Módosítva 2012 okt 27 szo , 02:12 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 okt 27 szo , 02:52
Game-er

Regisztrált tag #1028
Ez a veszély nem fenyeget nem kell félned,mert a trailer végén is felvannak tüntetve a platformok,úgyhogy a Wii U exkluzívítás (de szép szó,majd belefájdult a kis fejem. ) kilôve szerintem.
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2012 okt 27 szo , 03:10
Vendég

Na, ez jó hír. Am. nem nagyon szoktam végignézni őket (ha nem muszálj). Ha már a reklámok jönnek kinyomom őket...
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:       >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF