Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Újabb videó a játékról,plusz az ígéretek szerint május közepén fog megjelenni minden platformra,így Wii U-ra is.Jah,és még valami...Az csicsergik a madarak,hogy a Wii U-s verza is ugyan ilyen gyönyörû lesz.
Szerintem kisebb csoda kellene ahhoz, hogy a Wii U-s változat ugyanúgy nézzen ki, mint a PS4-es XONE-os vagy PC-s, Biztos szép lesz, de a konzol ezt nem hiszem, hogy elbírná. Arról nem is beszélve, hogy a hír is csalóka: korábban úgy volt, hogy a Wii U-s változat később jön és a fejlesztők még hivatalosan nem erősítették meg ennek ellenkezőjét. Lehet én vagyok negatív, de várnék még én azzal a májussal.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 07:49 Üzenetek: 2093
Ahogy összeraktam az új Gamer Gépet, pár hónap és remélem születésnapomra kapok tőled egy kis közös multit Norbi a Project Cars Wii U-s változatába, mert erre be kell ruháznom, mert akárhányszor meglátom a Project Cars videóját, egyből az jut eszembe hogy: "Oké, kell egy Wii U, meg Project Cars... Meg Splatoon..... Meg SSB.... Meg MK8... meg..." Lesz benne valamiféle haverokkal játszós, akár co-op akár nem cuccos, igaz?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Online-multi-ra gondolsz? Az lesz ám. Kiki-kém én foggal körömmel szorítok neked,hogy végre valahára legyen már egy Wii U-d és a Friend List-emben is elôkészítem a helyedet.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games