Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Skacok,ha valakinek hozott a Jézuska Nintendo Land-es Premium Pack-ot,az írhatna egy kisebb beszámolót a Nintendo Land-rôl. YouTube-on elnézve egyre jobban tetszik nekem is. Szép a grefója is és jó pofák a feladatok,nagyszerû szórakozás ez a játék.
Jah...ez majdnem kimaradt. Heehhhh.....jól elvannak ezzel a game-el a srácok. Ezeket a videókat elnézve most már tuti,hogy a Nintendo Land-es pakk lesz a vétel.
bagszi írta ...
Élmények:
Zelda: Remek volt. Egyik ember Wiimote+-al kaszabolta a szörnyeket, a másik pedig a gamepaddal íjászkodik. Nem könnyű, de nagyon izgi. Mindennek kicsit Kirby's epic yarn vagy mazsola és tádé feelingje van, mert ilyen zsákanyagból vannak a karakterek. A kötél lábú pókok különösen jók voltak. 5/5 Pikmin: Ez is egész jó volt, nekem tetszett. Bár nem volt annyira nehéz, de azért szórakoztató volt. 4.5/5 Metroid: Meglepett, hogy ez a legnépszerűbb a játék ranglistája szerint, mert bazinehéz volt irányítani. O-o 4/5 MarioChase: Na ez nagyon király volt. A Gamepados játékos menekül, a toadok és yoshirobotok pedig megpróbálják megtalálni és elkapni. Fuhuhúúú de izgi voltXD Epikus öklelések vannak benne néha:D 5/5 Luigi's ghost mansion: Sztem magasan a legjobb minigame benne. A tabletes játékos a szellem, aki mindenki mást lát, de ha őt a többi játékos megtudja világítani akkor csökken az élete. viszont a szellem célja elkapni a játéksokat 3-szor, úgy hogy ne vegyék észre. Külön nehezítés, hogy a játékosok elemlámpája kifogyhat és akkor fel kell szedniük az elemet. Meg nlha villámlik, olyankor meg láthatóvá válik a szellemjátékos ha épp olyan részen van.Szóval ez nagyon nagyon bejött. sokat kell ügyeskedni és taktikázni. 5/5 AnimalCrossing: Ez sem rossz, bár kifejezetten nehéz a tableten két külön őrt egyszerre irányítani, míg a wiimote játékosok próbálnak X mennyiségű cukrot összeszedni a pályán. Szinte esélytelen a gamepaddal nyerni sztem. 4/5 Yoshi's fruit cart: rövid és egyszerű. Képernyőn vannak gyümölcsök a start és cél között elszórva, a gamepadon meg rajzolni kell egy útvonalat amivel mindet összeszeded míg a célhoz érsz. A gyümölcsök csak a TV-n látszódik, így a rajzot tippelni kell, de abszolút nem nehéz... 3/5 Octopus Dance: Egész vicces, no meg sztem nem olyan könnyű. Gombkombinációkkal és a gamepad mozgatásával kell táncelemeket utánoznunk a gép után megfelelő ritmusban. 3.5/5 DonkeyKong: Na ez szintén egy nagyonkirály minijáték. Nem csak nehéz és sok ügyességet igényel, de még az is baromi szórakoztató ahogy elrontjuk és szétloccsanunk a pályán.XD 5/5 NinjaCastle: Ez egy kicsit So-so játék. Nem rossz, de nem is akkora nagy szám. Ráadásul nem valami kényelmes a gamepadon csúsztatgatni a kezünket.:S 3/5 Capt.FalconRace: Nem rossz, nem rossz. Egész jó kihívásnak. Ránézésre nehéz a pad döntögetésével óvatosan kormányozni, de meg lehet szokni. Viszont nem annyira szórakoztató. 4/5 BallonTrip: Ez tetszetős és nehéz egyben. Gyakorlat teszi a mestert. Sajnos ez sem kifejezetten szórakoztató, inkább csak a kihívás jó benne. 4/5
Meglepődve láttam, hogy a minijátékok után elözönlötték a Mii-k a játék plázáját és vicces olvasgatni, hogy a Miiverse fórumnak Nintendoland részébe miket írtak/rajzoltak utoljára. Mégiscsak élettel telibb lesz tőlük a szivárványos csillivilli epilepsziagenerálócentrumunk:D A játékok játszásáért érméket lehet kapni, amiket szintén egy minijátékkal kell elhasználni, hogy különféle dekorációkat szerezzünk a plázába. Nem mondanám szépnek őket.. Érdekesek... de nem jöttem még rá, hogy van-e valami funkciójuk.
Nagy köszönet a beszámolóért! Remélem még olvashatom az általad írt élménybeszámolókat a késôbbiekben is.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Ismerősömnek megvan a game, csak hiába mondom, hogy milyen jó hely ez a WiiHungary, nem akar regisztrálni... Pedig ő is ide lenne való. Biztos ő is mondana egy-két dolgot a játékról.
Talán majd rászánja magát egyszer és beregel.
Nekem ez a Nintendo Land az utóbbi idôkben nagyon bejött,vannak benne kevésbé jó mini game-ek,de javarész eszméletlen jók.Lásd a három "LAN...." videóban mekkora hangulatot csinált az öt fiatalnál.
Nos,most hogy délelöttös vagyok és hogy NAGYON furdalt a kíváncsiság összeraktam a Wii U-t ismént. Nintendo Land nagyon szuper,Zelda barós (egyedül játszva),Metroid megint csak COOL és a Yoshi-s játék is,sôt ez utóbbi annyira lefoglat,hogy csak na.Nagyon jól ki lett szerintem találva. Nem tudom ki hogy van vele,akinek megvan persze,nekem kajak tetszik a retro zenei aláfestés amikor belépünk egy kapun.Nekem a régi idôk szépemlékeit juttatja eszemben,fôleg a Yoshi-nál. (Yoshi Island,SNES) Persze a Luigi's Mansion-os mini-játéknál is kajak bejövôs a Gamecube-os verzió zenéje. Tudom ez nem mindenkinek fontos,de egy olyan Nintendo fan-nak mint én igenis sokat jelent,mert mind-mind ismert játék a korábbi idôkbôl és a régi game-erek tudják értékelni ezeket a kis apróságokat is.
A játékról azért nem írok most még élménybeszámolót,mert nem akarok itt kint nagyon belebonyolódni majd ha hazaértem lesz részletes beszámoló ígérem.
KÉSÔBB.....
Kipróbáltam a Pikmin Adventure-t és ....heehhh...eszméletlen jól elszórakoztatott. Mondhatni vissza adta a Gamecube-os Pikmin hangulatát egy az egyben. Tetszik ahogy behozta a játékba a gonosz Monita-át mind bajkeverô szereplôt. Frankó ötlet a tárgyak mint pl a bomba,pont mint az eddig ismert Pikmin-ben is. Kettô pályát teljesítettem és egy az egyben magával ragadott a frankó kis hangulatával. Eddig nincs negatív kritikám a Nintendo Land játékról,nagyszerû kikapcsolódást nyújt és remek szórakoztatást. Legelején a ZombiU-s pakkot akartam beújítani,de hálaégnek nem úgy lett és egy kicsit sem bántam meg,mert ez a Nintendo Land SZUPER kis game,csak ajánlani tudom.
Néztem én is és azt mondom EZT KI NE HAGYD,mert nagyon ár alatti az a pakk. Plusz kettô játék hozzá ennyi gubáért GRATIS! Amondó vagyok csapj le rá,aztán jöhet az ID csere. Mellesleg remélem nem fogsz benne csalódni és kellô képpen leköt és elvarázsol majd.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games