Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nem a poszteren van a hangsúly,hanem a két lemezes változaton. Amúgy nekem sem a falakon van,hanem a szekrényben a Nintendo-s cuccaimnál (mert ahogy montad kicsit hülyén nézne ki,de a szekrényben tuti) mint azt lehet látni a képen is.A Bayonetta-ás valószínüleg ugyanoda fog kerülni csak a jobboldalra.
Persze,hogy hiányzik mert még csak ma hozta meg a futár.Azok meg a Wii Remote és a Nunchuk dobozai. Katasztrófális a Szombathelyi PDP-s csomagküldô szolgálat... Na,de ami a lényeg,hogy itthon van a kicsike és mellé megérkezett a végre már mûanyag törzsvásárlói kártyám is. A héten délutános vagyok ezért nem hiszem,hogy a hétközben game-elés lesz,de a hétvége tuti Bayonetta-ával fog telni.Alig várom. Azért teszek fel egy képet a zsákmányról...
Ez pedig már a játék kezdôképe. Amit már most az elején leszögezek,hogy nem lesz game-elés ezzel a résszel addig amedig nem játszom ki az elsô részt.Úgy a tuti,ha sorba megyek.
12db aksi van a többi elem. Azért van ennyi,mert anno a Wii-nél meguntam,hogy mindig akkor mondott csütörtököt az aks,amikor a leginkább kellett volna. Amúgy a Monster Hunter 3 nem az én világom. Próbáltam anno a demóját is,de nem fogott meg,sôt az irányíthatósága egyenesen kikészített.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games