masinák

Fórumok
Call Of Duty: Black Ops 2
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Shepard
2013 márc 17 v , 07:31
BBC-Player

Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 06:21
Üzenetek: 659
A megjelenés után emlékszem, hogy mindenki lehordta nemzetközi fórumokon, hogy grafika "búú" így, meg úgy. Mennyire rossz lett és nem ad hozzá semmi pluszt a játékélményhez a GameTab sem. Akkor ezek szerint ez nem teljesen igaz. Na ezt majd észben tartom, köszi.
Vissza az elejére
MongooseNX71
2013 márc 17 v , 10:20
Vendég

GameTab sztem max. az OFF TV-t adja hozzá, mást nem. Még az inventory -ban sem lehet turkálni az érintőkijelzőn, szóval nagyon nem optimalizálták erre. Csak és kizárólag annyi, hogy ugyanazt látod a tévén meg a kontrolleren. Persze a TV korrektebb felbontásának hála sokkal precízebb a játszás (pl. célzás pontossága), ha azt sasolva nyomatod.
A grafika meg? Én azt mondom, a szingli-kampány egy kicsit vegyes e téren. Van egy-két bug (pl. egymáson áthaladó emberek vagy haláluk után a levegőben maradó testek itt-ott) meg kiábrándító textúra (lapokból álló PSX-szintű felbontást mutató bokrok, egy lap-felületként a menetszélben lebegő-lobogó lósörény ami FPS nézetben elég gagyin fest mivel te meg ekkor nyilván a lovon csücsülsz) de alapjában hozza a kor színvonalát és azt mondom, ezek a kisebb bakik csak egy-két konkrét pályára illetve pályaszakaszra vonatkoznak. Mintha kicsit elkapkodták volna ezeket, vagyis sietve fejezték be és ez lehet az igazi oka mindezeknek. Mert másutt meg ilyenek abszolút nincsenek, minden abszolut korrekt. Persze ezek a kisebb hibák/problémák egy százegynéhány centis fullHD LED tévén nyilván hatványozottabban szembeötlőek. Ám nem nagyon találkozol hatlapú hasábra hajazó fegyvercsövekkel vagy más hasonló lekerekítetlen felülettel, a robbanások és egyéb effektek szemetgyönyörködtetőek, a nagyobb textúrák is részletesek, a látótávolság is abszolút megfelelő, szaggatás sehol sem tapasztalható. A nagyobb csaták közepette sem, ahol azért néha 6-8 tank meg többtíz emberke aprítja egymást, nyilván a hozzávaló körítéssel (robbanások, füst, becsapódások, stb.)
Viszont ami a legmegdöbbentőbb, hogy ez a - ha mondhatjuk ezt, minimálisan- kétarcúság a multi részre abszolut érvénytelen. Egyszerűen szemkápráztató a grafika. Mondtam is éppen tegnap, hogy én még ennyira durva grafikát nem láttam. Olyan felbontású felületek, olyan vajpuha képfrissítés (az emlegetett 60fps simán megvan), hogy az még. Pl. van egy pálya, ahol egy villában megy az akciózás. Középen egy elég rendes méretű sziklakert. Hogy azt hogy a bánatban lehetett így megcsinálni, elképzelni nem tudom. Vagy a falusi pályán, ahol szalmabálák vannak felpakolva egy rampára. Ha belapulsz közéjük, príma kis sniper hely. A szalmaszálak meg egyesével látszanak. bexarás... Talán a csak Far Cry 3 és a Crysis 3 űberelheti mindezt. Mondjuk a PS3 / X360 / PC -s verzió grafikáját nem láttam élőben, de sztem minimum annyit ez is mutat. Sőt !! A multi részben azért helyenként egy-egy lagba belefutottam, bár csak tizedmásodpercesek voltak, ám azért érzékelhető volt. Nem hiszem, hogy nálam a géppel vagy a hálózattal volt probléma, mert ez a dolog is inkább csak egy-két pályára volt jellemző.

PreD ! Mikor multizunk ? Láttam, tegnap fent voltál. Rád is írtam, csak nem jeleztél vissza. Szóval akkor mikor ??

[ Módosítva 2013 márc 17 v , 10:53 ]
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 márc 17 v , 01:00
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Szerintem még sok nagyszerû élményed lesz a jövôben is a kicsikével.
Vissza az elejére
Weboldal
PreD
2013 márc 17 v , 04:14

Regisztrált tag #3546
Regisztrált: 2011 ápr 12 k , 09:22
Üzenetek: 132
Nekem is iszonyatosan bejon a game!Mocskos jo mar a single kampany is, na de a multi...Az fantasztikus!;)Reg jatszogattam ilyen jot mint ennek a multija.Zombi mod is kelloen izgalmas es szorakoztato.Remelem minden wii u ismerosom beszerzi hamarosan, es tolhatjuk vegre egyutt;)
Mongoose barmikorlatsz font csak szolj!
Vissza az elejére
MongooseNX71
2013 márc 17 v , 05:50
Vendég

?:D Elkezdtem lefordítgatni a játék menüit németről. Néhány dologra így sikerült rájönnöm (pl. kontroller érzékenységét hol állítom be), így már azért elég jót javult a hatékonyságom is. Azért még van néhány "fehér folt", van még mit megfejtenem.
Multiban 10 -es szinten vagyok, szép sorban nyílnak meg a jobbnál jobb dolgok. És azok a pályák, áááá... bexarás jók. Pl. az anyahajóssal éppen most volt szerencsém először járni, valami eszméletlen kafa. A grafika is meg a játékmenet is. Persze akad egy-két ultra-droid is (naná ) de néha sikerült köztük is rendet raknonm. Te hogy haladsz PreD ?? Látom, most épp Mario -zol. Hol tudok INVITE -t vagy hasonlót küldeni, hogy együtt nyomuljunk? És van valami féle chat funkció a játékban, amiben a GameTab mikijét kihasználva lehetne csapatni ??? Ha vannak haverjaid, akik még CoD -oznak, szólhatnál nekik is és felvesszük egymást.
Vissza az elejére
PreD
2013 márc 17 v , 07:01

Regisztrált tag #3546
30x próbáltam rád csatlakozni, de egyszerűen nem tudtam ...
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 márc 17 v , 07:31
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Pont mind a Chat esetében.
Ez nem tuti....

Amúgy tök baró,hogy a Friend List-ben még azt is mutatja,hogy (jelen esetben Mongoose-nál) milyen nyelvü a játékod amivel játszol.Még PreD-nél angol,Mongoose-nál németnyelven írja.

[ Módosítva 2013 márc 17 v , 07:36 ]
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2013 márc 17 v , 08:59
Vendég

Ez azért klassz.

De azért csak sikerült összehozni egy kis közös multizást. 4-5 party -t pörgettünk le együtt, mondjuk minimális kóperálás volt csak (aka. néha láttuk egymást ). PreD elég jól nyomatja, mindíg előttem végzett.
Mentségemre szóljon a rajtam csüngő gyerekhad és hogy OFF TV -ben játszottam, ami azért nekem nem annyira gyerebe. De első körnek megtette, majd még csiszolódni fog ez. Jó lenne a ClanTag -unkat egyformára beállítani, ha már együtt csapatjuk. Írd meg PreD a tiédet és beírom azt magamhoz is. Game közben lehet valahogy kommunikálni vagy csak ha be van dugva WiiU headset? (ahogy néztem, a GameTab csatija nem standard, mert a 3mm -es jackdugó kicsit lötyög benne ) Mert ha más nincs, akkor nyomassuk Skype -on. UC2 -ben is párszor csináltuk így.

[ Módosítva 2013 márc 17 v , 09:00 ]
Vissza az elejére
PreD
2013 márc 17 v , 09:24

Regisztrált tag #3546
En sima 3.5 -es fulessel tolom gametabrol, es teljesen jo;)Jot toltunk jaja.Vegre;)
Vissza az elejére
MongooseNX71
2013 márc 17 v , 11:44
Vendég

és tudsz dumálni másokkal ?? mikis füles vagy csak füles füles?
nem értem, hogy akkor az én standard csatis Pana fülesem dugesza miért nem illik bele...
holnap egy "komolyabb" menet ??
Vissza az elejére

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF