A kolléga szerintem még újdonsült ebben a játékban, illetve remélem, hogy nem az irányítás ilyen nehézkes az új gamepad-dal. Viszont nem voltak benne eget rengető nagy újdonságok. A grafikát leszámítva, mert azon nagyon sokat dolgoztak. Látszik ez a fényes, díszes, aprólékos háttéren és a beúszó animációkon is (ld. a gyökerek támadása). A zene hozza a kötelező Trine szintet, ami dicséretes és a történetmesélés is rendben van szerintem. A tűzlabda még mindig elmaradhatatlan poénkellék, úgy látom. Egyedül az nem tetszik, hogy az új kontrollert szerintem nem fogja teljes mértékben használni a játék.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nah...ez is kipróbálva. Tapasztalatok..... Nos,igen... ha lehet azt mondani egy játékra,hogy csodálatos,akkor ez az. Amikor elém tárult a game,majd leesett az állam,hogy minden kis apró dolog a háttérben,sôt az egész képernyôn minden mozgásban volt.Szinte élethû.Jah és zéró szaggatás vagy akadozás.Mesés. A játékról annyit,hogy kezdetben egy varázslóval indulunk kalandozni,akinek képessége,hogy különbözô tárgyakat tud mozgásra bírni.Van még egy mesélônk is,aki a kalandok közötti átvezetôk közben mesél. Addig vagyunk a varázslóval még rá nem találunk a lovagra. A lovag képessége,hogy a troll szerû (inkább szmiagol ) lényeket pár kard suhintással lekaszabolja a tovább jutás érdekében.A másik képessége,hogy van neki egy jó nagy kalapácsa ezzel például az utunkat elzáró kôveket lehet szét morzsolni.Ezen kívül olyan pályákon is lehet alkalmazni,ahol kôomlás van,mert a pajzsát a feje fölé tartva biztonságosan tovább tud menni. A soronkövetkezô figura nem más mint egy íjász. Az ô képessége hogy a távolabb lévô ellenséget lenyilazza.Ezenkívûl még van neki egy olyan tulajdonsága is,hogy a fa szerkezetü dolgokba egy nyílveszôre erôsített kötéllel tud himbálózni ide-oda,így könyedén át tud (tarzanozni) olyan helyekre,amiket máshogy esélytelen lenne elérni. Ezekután ha egymásra talált a három hôsünk a további küldetésüket együtt fogják folytatni. A három hôst a további pályákon több esetben is váltogatnunk kell,hogy tovább tudjunk jutni. Lényegében itt véget is ér a beszámoló,mert csak úgy mint a Rayman esetében itt is csak egy rövid betekintést adott a demó,pedig kíváncsi lettem volna arra az óriás varangyra... Na,de sebaj...a játék eszméletlen gyönyörû,a legapróbb dolog is szépen kidolgozott,a zene már-már varázslatos és az egészet egybe vonva nagyszerû alkotás. Szóval mindenkinek ajánlom,mert aki játszik vele azt tuti magával ragadja majd.
Örömmel olvastam soraidat, köszi a "villám leírást" ! Számomra is az egyik megcélzott WiiU eShop -os stuff, ráadásul -ha jól tudom- alig tizenegynéhány GBP az ára. Kellő mértékű szabatosság esetén igen korrekt ár, ilyen szintű minőségi színvonal mellett.
Az elejétől fogva éreztem, hogy baromi jó játék lesz, pont azért amit írtál norbi. Minden apró dolog ki van dolgozva és erre rá megy a fantasztikusan jó zene... Ez az egyik olyan game ami miatt érdemes lenne WiiU-t venni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games