masinák

Fórumok
Trine 2: Director's Cut
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  eShop-os játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2012 nov 24 szo , 12:56
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Na,akkor itt van a játékból kemény 17:30 perc....

Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2012 nov 24 szo , 05:33

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 07:06
Üzenetek: 975
Letisztultságot áraszt ez a játék. Minden annyira szépen pontosan össze van rakva... A zene hibátlan a többi pedig már magáért beszél.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 nov 24 szo , 06:53
Game-er

Regisztrált tag #1028
Akkor nagyon egyre gondolunk.
Vissza az elejére
Weboldal
Shepard
2012 nov 24 szo , 10:25
BBC-Player

Regisztrált tag #2447
Regisztrált: 2010 júl 30 p , 04:21
Üzenetek: 659
Ezt én kemény 17 perc kínlódásnak láttam.

A kolléga szerintem még újdonsült ebben a játékban, illetve remélem, hogy nem az irányítás ilyen nehézkes az új gamepad-dal. Viszont nem voltak benne eget rengető nagy újdonságok. A grafikát leszámítva, mert azon nagyon sokat dolgoztak. Látszik ez a fényes, díszes, aprólékos háttéren és a beúszó animációkon is (ld. a gyökerek támadása). A zene hozza a kötelező Trine szintet, ami dicséretes és a történetmesélés is rendben van szerintem. A tűzlabda még mindig elmaradhatatlan poénkellék, úgy látom. Egyedül az nem tetszik, hogy az új kontrollert szerintem nem fogja teljes mértékben használni a játék.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2012 nov 24 szo , 10:40
Game-er

Regisztrált tag #1028
Szerintem nem nehézkes az irányítás csak az ipse szenved a játékkal.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2013 febr 25 h , 05:46
Game-er

Regisztrált tag #1028
Nah...ez is kipróbálva.
Tapasztalatok.....
Nos,igen... ha lehet azt mondani egy játékra,hogy csodálatos,akkor ez az.
Amikor elém tárult a game,majd leesett az állam,hogy minden kis apró dolog a háttérben,sôt az egész képernyôn minden mozgásban volt.Szinte élethû.Jah és zéró szaggatás vagy akadozás.Mesés.
A játékról annyit,hogy kezdetben egy varázslóval indulunk kalandozni,akinek képessége,hogy különbözô tárgyakat tud mozgásra bírni.Van még egy mesélônk is,aki a kalandok közötti átvezetôk közben mesél.
Addig vagyunk a varázslóval még rá nem találunk a lovagra.
A lovag képessége,hogy a troll szerû (inkább szmiagol ) lényeket pár kard suhintással lekaszabolja a tovább jutás érdekében.A másik képessége,hogy van neki egy jó nagy kalapácsa ezzel például az utunkat elzáró kôveket lehet szét morzsolni.Ezen kívül olyan pályákon is lehet alkalmazni,ahol kôomlás van,mert a pajzsát a feje fölé tartva biztonságosan tovább tud menni.
A soronkövetkezô figura nem más mint egy íjász.
Az ô képessége hogy a távolabb lévô ellenséget lenyilazza.Ezenkívûl még van neki egy olyan tulajdonsága is,hogy a fa szerkezetü dolgokba egy nyílveszôre erôsített kötéllel tud himbálózni ide-oda,így könyedén át tud (tarzanozni) olyan helyekre,amiket máshogy esélytelen lenne elérni.
Ezekután ha egymásra talált a három hôsünk a további küldetésüket együtt fogják folytatni.
A három hôst a további pályákon több esetben is váltogatnunk kell,hogy tovább tudjunk jutni.
Lényegében itt véget is ér a beszámoló,mert csak úgy mint a Rayman esetében itt is csak egy rövid betekintést adott a demó,pedig kíváncsi lettem volna arra az óriás varangyra...
Na,de sebaj...a játék eszméletlen gyönyörû,a legapróbb dolog is szépen kidolgozott,a zene már-már varázslatos és az egészet egybe vonva nagyszerû alkotás.
Szóval mindenkinek ajánlom,mert aki játszik vele azt tuti magával ragadja majd.

[ Módosítva 2013 febr 25 h , 05:49 ]
Vissza az elejére
Weboldal
MongooseNX71
2013 febr 25 h , 06:32
Vendég

Örömmel olvastam soraidat, köszi a "villám leírást" !
Számomra is az egyik megcélzott WiiU eShop -os stuff, ráadásul -ha jól tudom- alig tizenegynéhány GBP az ára.
Kellő mértékű szabatosság esetén igen korrekt ár, ilyen szintű minőségi színvonal mellett.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 febr 25 h , 07:03
Game-er

Regisztrált tag #1028
Igen nem sok érte amit kérnek,fôleg hogy most még le is van árazva külön,így 13.99£ helyett mindössze 9.99£.
Vissza az elejére
Weboldal
resolve3
2013 febr 25 h , 07:21

Regisztrált tag #299
Regisztrált: 2008 okt 02 cs , 07:06
Üzenetek: 975
Az elejétől fogva éreztem, hogy baromi jó játék lesz, pont azért amit írtál norbi. Minden apró dolog ki van dolgozva és erre rá megy a fantasztikusan jó zene... Ez az egyik olyan game ami miatt érdemes lenne WiiU-t venni.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2013 febr 25 h , 07:25
Game-er

Regisztrált tag #1028
Áhhh...ez csak a kezdet.
Van még jó pár remek játék és szerintem még lesz is.
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF