Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Ma is megvolt az edzés,ma csak a Full Body-t nyomattam,ami az egész testet megmozgatja.Igazán nagyszerû volt,szeretek ezzel a fitnesz programmal tornázni,mert változatos és még ösztönzô is.A korábbi 92kg-om mára már csak 85-86kg...
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Gratula a szép teljesítményért!!! Nekem is ugrálnom kéne a tv előtt. Holnap se kell főznöm (legalább is napközben, majd este egy chilisbab), elvileg van alkalom
Chilis babbal vigyázz,mert ha az után ugrabugrálsz lesz hascsikarás ezerrel. Amúgy köszi.Ma is megvolt a testedzés,de ma már max-on vagyis hármas fokozaton.Volt egy has,egy láb,két kar és egy teljes testre edzés és ezt mind a legkeményebb fokozaton.Levezetésnek meg egy kis táncos és egy jóga.
Mától ismént edzô hét van.Ma csináltam kettô Cardio Burn edzést,kettô hasizom erôsítô edzést és négy darab Full Body edzést.A korábbi két elsôt leginkább azért,hogy meglegyen a napi három Dos-om.Körülbelül 1 óra és 20-25 percet edzettem.Ez így pont elegendô is volt.Jó egészséget mindenkinek!
Na,megvolt a mai kínzásom is. Mindjárt röktön hétfôn lenyomtam három majdnem húszperces Full Body Ultra-át egymásután zsinórban.Mondanom sem kell nem volt egy könnyû menet,de kitartó voltam és végig nyomattam ôket.sôt még az egyénimre is rátoltam pár százalékot. Jó egészséget mindenkinek!
Szintén mozogtam tegnap, vagyis hétfőn. Méghozzá bicikli Letekertem 20 kilométert és szörnyülködve tapasztaltam, hogy Nyíregyházán nem divat a kút az utcákon. Szomjan hagyják az embert. Majd ledőltem a bicikliről, mire visszaértem Nyírszőlősről. Szerezni kell egy kulacstartót.
Gratula a tejesítményedért! Én kb már vagy 15 éve nem ültem biciklin,na jó egyszer kb 5 éve,amikor mûszakin volt az autóm és be kellett tekernem a melóhelyemre. Nem volt nagy távolság csak 7 km oda.Nem is azzal volt a baj,hanem hogy akkr már vagy 10 éve nem ültem biciklin,mondanom sem kell mekkora poén volt mikor leszáltam róla.Szerintem a portások a hasukat fogták a röhögéstôl. Na én ott abban a pillanatban eldöntöttem,hogy elfelejtem azt a szót is,hogy bicikli.
Voltam párszor bicikli túrán és ott a körömvirág krém volt a menő, azoknál kik kevésbé járatták otthon a biciklit. Ismerős érzés. Mikor megvettük a kerékpárt én se nagyon tekertem ( révén hogy Pesten és Nyíregyházán tanultam, míg a biciklim több száz kilométerrel arrébb pihent a garázsban) és egy nagyobb kitérő után alig bírtam a fenekemen ülni
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games