masinák

Fórumok
Your Shape Fitness Evolved 2013
Wii Hungary!  Fórumok  Wii U Game-ek!  Wii U játékok

<< Előző téma | Következő téma >>
Oldal:   <<        >>  
Moderátorok: kovad, D@reeo, Norbi(HUN), Asdd, Shepard, hunMyrte
Norbi(HUN)
2014 aug 12 k , 11:03
Game-er

Regisztrált tag #1028
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55
Lakóhely: Mushroom Kingdom
Üzenetek: 12455
Azt gondolom.
Én kb. a purgatórium küszöbén csúsznák ezután a táv után.
Gratula a teljesítéshez!

[ Módosítva 2014 aug 12 k , 11:03 ]
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 aug 13 sze , 06:47
Game-er

Regisztrált tag #1028
Ismént túl vagyok egy edzésen.Ma körülbelül másfélórát kínoztam magamat különféle edzésekkel.Volt öt darab Power Training,ebbôl kettô kezdô és három közepes szintû,majd pihenésként levezettem egy negyedórás max szintû hasizom erôsítô edzést.Ezután pedig egy körülbelül húszperces Full Body edzést pörgettem le.Egész kellemes volt csak az volt a baj,hogy már a közepes szintû Power Training-nél kifingattam magamat egy möttyöt.
Nem baj ez így jó ahogy van,kitartó tipus vagyok úgyhogy ami nem öl meg az csak erôsebbé tesz.
Jó edzést mindenkinek és jó egészséget!
Vissza az elejére
Weboldal
Bandita
2014 aug 14 cs , 08:49

Regisztrált tag #5162
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37
Lakóhely: Kiskunhalas
Üzenetek: 456
Norbi! Mivel te nagy guruja vagy ennek a játéknak. Ez a program amit beállíthatok magamnak az elején, az hogy működik. Bár én boxra vettem meg, mert ott van helyem és egyelőre a mozgós játékoknál azt a gépet preferálom, gondolom ugyan az a beállítás. Beállítottam a heti 3x30 perces edzést, de nekem semmit nem ír teljesítettnek. Mit számol bele az edzésbe. Amúgy én a "potato couch" vagy mi is volt választottam, mert a műtétem óta (1,5éve) labdába se rúgtam
Vissza az elejére
hunMyrte
2014 aug 14 cs , 11:26

Regisztrált tag #4675
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23
Üzenetek: 2220
Nekem csak az első rész van meg xbox-ra és az teljesen eltér a WiiU-s verziótól. A gyakorlatok is másabbak, gondolom a mozgás érzékelés mivolta miatt. Míg a kinect-tel az egész test mozgását figyeli a konzol, addig a wii remote-tal csak a kezet lehet figyelni. Az első résznél úgy volt, hogy ha erőlét felmérése után kiválasztottad az ajánlott illetve a neked tetsző programot, akkor azt a "personal training" menüpont alatt lehetett elérni. Ha külön a fitnesz résznél csinálgattad a gyakorlatokat, azt nem vette bele a napi edzéstervbe.
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2014 aug 14 cs , 03:08
Game-er

Regisztrált tag #1028
Na,kapásra négy heti edzésprogramot tudsz beállítani maximum.Be tudod lôni,hogy milyen fajta edzést akarsz magadnak az adott hétre,Cardio,Workout,Zen...stb.,.,ezen belül még azt is megadhatod,hogy pl a Workout-on belül mitszeretnél csinálni,has erôsítést,kart,hátat...stb.Beállíthatod magadnak még,hogy milyen szintû edzést akarsz.
Az egy hétre esô edzésterveket amúgy egy nap alatt is meglehet csinálni,de ha megcsináltad,akkor is a második heti turnust csak a következô héten lehet elkezdeni,szóval sokértelme nincsen neki ha egy nap alatt leakarja tudni valaki.
Amúgy biztos vagyok benne,hogy a Box-os verza és ez között van különbség.
Vissza az elejére
Weboldal
Bandita
2014 aug 15 p , 08:35

Regisztrált tag #5162
Regisztrált: 2013 dec 13 p , 08:37
Lakóhely: Kiskunhalas
Üzenetek: 456
Köszönöm a válaszokat! A különbségben biztos vagyok, de a menü felépítésében nagy különbség nem lehet, mert a programozó is ember és nem hiszem, hogy csak azért más menüpontot kreál, hogy teljen az ideje A lustaság fél egészség
Vissza az elejére
Norbi(HUN)
2014 aug 15 p , 08:02
Game-er

Regisztrált tag #1028
Szerintem tegyél vele egy próbát,kérd kölcsön egy ismerôstôl vagy nézd meg a YouTube-on.
Nekem nagyon tetszik és a mai napig nem bántam meg,hogy megvettem.
Azóta,hogy megvan a súlyzómat is szét szedtem.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 szept 20 szo , 02:08
Game-er

Regisztrált tag #1028
Három hét után ismént készen állok egy izzasztós hétre.
Mivel kihagytam egy hetet aszem hogy egy Full Body-val fogom indítani a hétfôt,majd a Power Training-el fogok folytatni.
Ez a kettô lesz a heti edzéstervem,mert sok volt a kihagyás.
Lehet,hogy már holnap neki állok,ha túlzottan unom magamat.
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 szept 22 h , 04:46
Game-er

Regisztrált tag #1028
Ismént elkezdôdött az edzô hét és mivel három hét kihagyásom volt és mivel holnap fogdokihoz kell mennem,ezért a holnapi nap sajnos kimarad.Na,de mivel ennyi tényezô kavart be nekem,a mai edzést elég keményen indítottam,ugyanis megcsináltam kettô alap szintû és kettô középszintû Power Training edzést,majd levezetésnek egy hármas szintû Full Body-t.Mondanom sem kell holnapra tuti megrendeltem az izomlázat,de nincs megállás akkor sem.
Mivel sok volt a kihagyásom,úgy döntötem,hogy a héten cxak Full Body-t és Power Training-et fogok nyomatni.
Mindenkinek nagyon jó egészséget kívánok!
Vissza az elejére
Weboldal
Norbi(HUN)
2014 szept 25 cs , 08:13
Game-er

Regisztrált tag #1028
Majd elfelejtettem...
Ma is túl éltem egy edzés napot.
Ma csak hármas szintû Full Body edzést csináltam,összesen négyet ami körülbelül olyan egy órás lehetett.Igazából meg akartam csinálni az ötödiket is,de sajna közbejött valami,ami nem tûrt halasztást,így elmaradt.
Na,de bôséges és egyben izzasztó is volt ez a négy is.Nagyon jó kis program,egyszerûen megunhatatlan.
Holnap megint lepörgetek valami kis aranyos edzést,addigis mindenkinek jó egészséget!
Vissza az elejére
Weboldal

Nem küldhetsz új hozzászólást

Oldal:   <<        >>   

Ugrás:     Vissza az elejére

Téma átvétele: rss 0.92 Téma átvétele: rss 2.0 Téma átvétele: RDF