Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nem dicsekedésbôl,hanem ösztönzésképpen mondom,hogy én már ma is egy elégedett ember vagyok.Hála Nono-nak a zacsimról ma is kb 1liter víz folyt le és ha így haladok,akkor karácsonyra olyan leszek mint egy teen-ager. Mozogjatok egy kicsit ti is,mert a folyamatos kanapéban való tespedés csak elnehezít.Az egészség pedig mindennél fontosabb ne feledjétek. Mindenkinek jó egészséget!
Na skacok senki nem csapatja ezt az edzô programot?Hát szégyeljétek magatokat...én is szégyelem,mert én sem nyomatom,de mentségemre szóljon pont most kezdek bele a 40 perces aerobikomnak.A múlt héten talajtorna / súlyzózás kombó volt,ezen a héten pedig aerobik lesz.
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Norbi(HUN) írta ...
Na skacok senki nem csapatja ezt az edzô programot?Hát szégyeljétek magatokat...én is szégyelem,mert én sem nyomatom,de mentségemre szóljon pont most kezdek bele a 40 perces aerobikomnak.A múlt héten talajtorna / súlyzózás kombó volt,ezen a héten pedig aerobik lesz.
Nem ismerem ezt a programot, majd valamikor beszerzek WiiU-ra is fitness progit. Egyelőre marad az edzőterem, bár idén még csak párszor jutottam el, múlt héten is bojkottáltam, csak 2 jött össze a 4-5 helyett
Ez a program cirka 3000Ft újonan,a belepakolt tartalom pedig nem kevés,de ami még jobb,hogy nagyon...ismétlem NAGYON hatásossak.Tapasztalatból mondom ezt.Kicsit visszapörgetve ezt a fórumot olvashatsz a napi eredményeimrôl. Szerintem a legjobb fitnesz program Wii U-ra.
Igen van pár mozdulat,amit nem tud lekövetni pontosan,de a gyakorlatok nagyon ott vannak. Csapasd a Power Training-et meg a Full Body-kat és egy hét alatt szemmel láthatóan fogsz fogyni.Tapasztalat.
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Norbi(HUN) írta ...
Igen van pár mozdulat,amit nem tud lekövetni pontosan,de a gyakorlatok nagyon ott vannak. Csapasd a Power Training-et meg a Full Body-kat és egy hét alatt szemmel láthatóan fogsz fogyni.Tapasztalat.
A fogyás leginkább a kaján múlik Rendszeresen edzek, azzal nincs gond.
Az igaz,de az edzés is jócskán hozzátesz.Felgyorsítja az anyagcserét,aminek hála nem tud lerakódni annyi felesleges cucc,plusz a méreg anyagok is elöbb távoznak a szervezetbôl.Jah és a fittségrôl még nem is beszéltem,de ezekkel te is tisztában vagy úgy hogy nem is okoskodok itt neked tovább bro. Amúgy örömmel látom,hogy nem én vagyok egyedül az oldalon aki rendszeresen edz.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games