Nem fogsz csalódni benne, Norbi. Igazán ütős volt a felhozatal.
WiiU nem volt (csak én ), meg semmi más Ninti-cucc sem. Leszámítva azt a néhány 3Ds -es arcot (vagyis minket), meg a Pokémonosokat és azt a pár retro-gépet. Szóval ebből a vonatkozásból nem vesztettél semmit sem Sephard ! Sajnos... Marad a Média Markt és társai a kipróbálás célpontjaként.
os, akkor had folytassam a tegnap megkezdetteket. Először is a sok Star Wars maskarába öltözött figuráról készült képek jönnek. Akad köztük néhány igencsak mókás is. (katt a képekre a nagyításért)
- Luke -nak túl kövér, Wedge -nek túl fiatal. Jaaa, akkor ő a Vörös-kettes lehet. A parkolóban azonban nem láttam még egy fél X-Wing -et sem.
- kicsit beljebb újabb pilótába botlottam. Elég harcias kis amazon volt.
- és itt voltak a másik oldalról a Tie-pilóták is. Egy jól megtermett darab közülük:
- Jedi -k minden mennyiségben
- meg persze a Sötét oldal képviselői. Az Uralkodó és Ventris.
- néhány idegen létforma is jelen volt. Tasken buckalakó és a fejvadász Bosk.
- őt sajnos az Új Remény első tíz percében kiírták a történetből
- jöttek páncélzaba öltözött harcosok is, igen színes volt a felhozatal. A középütt álló srácon komoly ütközetek nyomai láthatóak. Belövések, vérnyomok, füst és koromcsíkok. Mondjuk nem csodálom. Ha neki is akkora sort kellett kivárnia a bejáratnál...
- az Arany Ember, a Centrifuga és barátai
- sisakfelhozatal. De sehol sem láttam a Michelisz Norbiét...
- mekkora poén már, valakit fénykarddal lovaggá ütni. Márpedig itt ez történt.
- összefutottam a jó öreg Darth Vader -el is. Nem kellett volna. (de aztán lehet, mégiscsak ő az apám??)
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games