Az utolsó sorozatban pedig következzen a nap "főatrakciója", a CosGirl -ök. Egy-kettő láttán komoly nyálelválasztási folyamat indúlt be sokaknál.
- először is néhány "csapatkép", különféle társaságokról. Ne kérdezzétek, ki kicsodának van öltözve, mert őszintén szólva tippem sincs.
- neki tudom, hogy mi a kedvenc állatkája!
- egy igen feltűnő dáma
- a legdurvábbak a mágusok voltak. Nagyon súlyosak ezek a szerelések.
- persze néha pihizni is kellett. Volt egy kisebb helység, tele "babfotelekkel". Ott ejtőzhettek a megfáradt jelmezesek.
- Pocahontas is szívesen pózolt. Imádtam a mosolyát.
- egy pillanatkép a lépcsőn felfelé menet. Így kell jó időben jó helyen lenni kérem.
- ha lehetne, őket megkérném, hogy BŰNTERSSENEK MEEEEG !!!
- őt látva valamiért kedvem támadt a ... a salátához.
- vele pedig nyomattam pár karika Rayman Origins -t. Ugyanis a fotózás után gépet cseréltünk (ő megkapta a Vita -t, én meg az ő rózsaszín PSP -jét). Sajnos telefonszámot nem...
- Lara Croft (nyomokban). Azért teljesen rendben volt.
- azt hiszem, ITT nagyon jó volt nekem.
- ő pedig ... hát ő ... őőőő ... méginkább rendben volt.
Remélem a mágusos képnél az elsőn csak az ujjadat látjuk És az a fehér valami szösz Ugye?
Amúgy nagyon klafa képek lettek Kár, hogy a sony nem rakott a Vitába egy legalább 5 megapixeles kamerát, de mind1 így is ki lehet venni belőle a lényeget
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games