2 USB van, vagy nem? Ott a linken azt írja hogy "plug the white dongle into one of the Wii’s USB ports", vagyis nincs meghatározva melyikbe kell dugni.
Az addig rendben is van, csak az én gitárom vevőjének fején nincs usb csati, így csak egy gitárral tudok játszani, vagy szerintetek egy usb elosztó megoldaná a problémát?
Utánanéztem és tényleg láncba kell kötni ezeket a dongle-kat. Érdekes, hogy lespórolták az utángyártottról.
Egyébként Rock Band(1) és a Song Pack 1 kivételével mindegyik RB játék megy GH gitárral, szóval GH módban Wiiremote-al szerintem tudtok 2 gitárral játszani, ha a normális vevőjével nem jön össze.
Na most hétvégén tudtam jobban kipróbálni a gitárt kompatibilitás szempontjából mindent eszik. Nem volt olyan játék, amit ne ett volna meg. Még a Rock Band 1 és a Sound Pack 1-et is megedte a usb elosztóba dugott vevőegységgel. Így az egyik usb csatiba a vinyó van a másik csatiba egy usb elosztó és ebbe csatlakoztattam a vevőegységet. Úgy érzem jó vásárt csináltam. Boldogságom kimondhatatlan!
A gitár hetente kb 5-6 órát van szolgálatban. Az asszony, meg a gyerekek nyüstölik. Egyik játéknál sem tapasztaltam késést, vegy rendellenes működést. A strapabíróság szempontjából csak annyit, hogy a gyerek vagy egy hete vágta földhöz klsszikusan. Hál istennek semmi baja. Gombok nem lötyögnek. Nagyon meg vagyok vele elégedve. Azt még hozzátenném, hogy eredeti remote-ot használok! Én itt vettem: {link} , de ahogy most néztem nem volt a kínálatukban. Érdemes rákérdezni.
Köszi az infót. Nálam is kellene még 1 gitár legalább. Egyébként ezt a fajtát külföldi oldalakon több márkanév alatt is láttam, ezért sejtettem, hogy a König is csak bemárkázta a gitárt. Viszont ha működik rendesen és eredetit már kutya nehéz beszerezni, akkor nincs más. Egyedül az árát tartom kicsit furcsának. Én 11 ezerért vettem az eredeti GH5-ös csomagot játékkal együtt 3-4 hónapja. Lehet várok még pár hónapot, hátha beindul egy nagyobb Wii eladási hullám és akkor talán jó áron meg lehet csípni teljes szerkót irányítókkal együtt.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games