A január 23. Nintendo Direct alkalmával került sor a Monolith Soft gondozásában készülő, új Xenoblade rész rövid bemutatására, mely X néven készül. A bemutató videót nézve a korábbi jrpg részhez képest jelentős grafikai és játékmenetbeli lépéseket tett: óriási, rendkívül szép, részletgazdag terepek, a közelharci fegyverek mellett megjelennek különféle mordályok és robotok is, melyeket járműként is használhatunk. Azt hiszem, epikus csatákra számíthatnak a műfaj kedvelői.
Szerintem is baromi jól néz ki, de engem se érdekelnek az ilyen mechás játékok.. Inkább a mario és mario kartból néztem volna képeket meg videót, illetve az új zeldából, nem a wind waker HD-ból.
Hát nem tudom, szépnek-szép, meg "csilli-villi" grafika és hatalmas bejárható, gazdagon tarkított világok is vannak benne, de azt hittem, ennél azért többet tudunk meg a játékról. Például, hogy mégis kiről, vagy miről szól... Majd legközelebb.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games