Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Pontosan. De még milyen fincsi!
Nem semmi,hogy milyen gyönyörû a panoráma a magasból,plusz az is hihetetlen,hogy a magas helyeken is ugyan olyan élet van mint a földön.Hát tényleg bazi nagy a Xenoblade Chronicles X bejárható területe.
Én is megcsinálhattam volna Skell nélkül csak én inkább a rövidebb utat választottam amikor Lacus mondta,hogy hat órája veszett el neki pont ennél a küldetésnél.
A mai nap folyamán ismént recsegtünk pár órácskát közösen Shepivel ezzel a játékkal,viszont most már csak én vagyok talpon.Csináltam némi upgrade-et a csajszik ruhatárában,aminek hála megint csak szívósabbak lettünk.Pár Affinity küldit csapattam,mert nem akarok nagyon elhúzni Shepitôl sztoriban.
ez az a szuperfegyver amit az egyik affinity kuldetes utan kapsz? mert ha igen akkor szolok, h van annak meg erosebb verzioja is... amugy, ha ram hallgatsz nem eri meg a szuperfegyvereket hasznalni overdrive nelkul mert tul sokat esznek. egyreszt mindig visszakell futkoznod a barrackodba utantolteni, masreszt tul sok miraniumot eszik.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games