Regisztrált: 2015 dec 22 k , 02:50 Lakóhely: Tolna Üzenetek: 37
lin utolsó affinity missionje adta. tudok a nagyobb verziókról. a miraniumom meg egyszerûen képtelen elfogyni még így is mivel akkora income van belôle
Regisztrált: 2009 aug 20 cs , 11:16 Üzenetek: 1727
Norbi(HUN) írta ...
A mai nap folyamán ismént recsegtünk pár órácskát közösen Shepivel ezzel a játékkal,viszont most már csak én vagyok talpon.Csináltam némi upgrade-et a csajszik ruhatárában,aminek hála megint csak szívósabbak lettünk.Pár Affinity küldit csapattam,mert nem akarok nagyon elhúzni Shepitôl sztoriban.
Ha már ruházkodás, használja valaki rajtam kívül a "civil ruhákat"? Mert én biza felpakolok mindenből a legjobbat, aztán meg megkapják a látható ruhákat is... csajoknál bikinfelső előnyben
en mindig is tetotol talpig nehez pancelt adok mindenkire, meg a lanyokra is. minel tovabb tart "kicsomagolni az ajandekot" annal nagyobb az izgalom, nemde?
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Heehhh...Ez jó volt srácok. Én inkább a kicsit szexis bringákat csípem egy játékban,de egy ilyen fajta játékban azért arra is figyelek,hogy ne csak szép,hanem okos is legyen. Amúgy nálam is kajlódik néhány Prime civil ruci ééésss fehérnemû,de egyelôre a cél a játék kijátszása nem pedig a divatbemutató.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games