Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Eszméletlen game-er vagy te Luie.Tudod,hogy hogyan kell egy játékot kimaxolni.Én még csak olyan 140 óra környékén karcolok,de ezt is úgy hogy nem kapkodom el,mert mindn apró gyönyört kiakarok élvezni.
Regisztrált: 2013 márc 29 p , 10:23 Üzenetek: 2220
Akkor mondjatok egy időpontot. Mivel megvan a Skell, így nem olyan hűű de nehéz tápolni egy karaktert és végre már a hifimet is kicseréltük (eddig csak a 2-ből 1 hangszóró működött rendesen).
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Luie írta ...
Egyedul azt banom, h Titeket nem tudlak ravenni az online jatekra... T-T MH3-ban is jopar orat porgettem fel csak miatattok...
Ne csináld Luie,nem feledkeztünk meg rólad sem a közös online-multi mókáról sem. Hamarosan én is csatlakozok hozzátok csak még a Skell-emet fel akarom egy kicsit turbózni és a karakteremre is ráférne.
Vegre van egy kis idom, ugyhogy lerom amit igertem zozo-nak: {link} Lejjebb gorgetve lesz egy terkep a probe kiosztasokkal, ha azt lemasolod akkor meg lesz a 100k+ Miranium tarhely. Valamint erdemes megnezni az oldal tobbi linkjet is, hasznos infokat tartalmaznak!
U.I. Tudom, h ez nem az online multi topicja a jateknak, de nemsokara visszater a Global Nemesis, Yggralith Zero! Akkor majd csapathatjuk kozosen a ticket farmolast! ^^
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games