Sikerült a kezeim közé kaparintani egy tesztpéldányt és az első élmények vegyesek a játékról. Nagyon hangulatos, aranyos, ahogy minden él és lélegzik a játékban. A pamut folyamatosan mozgásban van, épp úgy, ahogy Yoshi is. Számtalan akadály, ellenfél és logikai feladat vár legyűrésre, de megmondom őszintén, én olyan tíz perc után kicsit beleuntam. Nem tudom, hogy a teljes verziót hozták-e, tippelem, hogy még nem. Egyelőre nem volt semmi újdonság, oldalnézetes, olyan 2.5 dimenziós nézetben kellett haladni a pályán, lenyelni ellenfeleket és aztán a megfelelő helyen kilőni, mint gombolyag, a továbbjutás érdekében. Sem érintőképernyős megoldások, sem giroszkóp, mindkét képernyőn ugyanaz a pályarész. Persze lehet, hogy a későbbiekben még javul a helyzet, de egyelőre engem azon felül, hogy aranyos, tipikusan Nintendo cím, még nem győzött meg. (lehet, hogyha több játékossal állunk neki, nagyobb lett volna az élvezeti faktor... végül is, volt aki így tett)
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Eredetileg egyszerre egy képernyôn ketten is lehet játszani egymást segítve vagy szivatva. Általában minden Yoshi-s játék nem annyira nehéz már ha csak kiakarjuk játszani.Viszont ha minden apró rejtett szegletet beakarunk barangolni a játékban és mindent össze is akarunk benne gyûjteni,akkor már másabb a helyzet.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Egy kis kedvcsináló azoknak akik várják a játékot. Nálam tuti vétel lesz egy Yoshi amiibo-val együtt.Muttimnak is nagyon tetszik,ô is szeretné mindenképp hogy megvegyem majd,szóval nincsen más választásom úgy sem.
Regisztrált: 2012 máj 11 p , 08:41 Lakóhely: Miskolc Üzenetek: 399
Nekem KELL ez a játék kész vége Amikor legelőször megláttam a a nintendo directben nem tudtam hova kapkodni a fejem Zelda smash bros kirby meg ez kész voltam totál Már akkor tudtam nekem kell egy WiiU
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games