Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Újabb jó hír...
"A The Legend of Zelda: The Wind Waker HD remake-et a Nintendo pár hete jelentette be az egyik Nintendo Directen, azonban szokásához híven konkrét megjelenési dátumot nem említett. Ugyanakkor az egyik angliai kiskereskedés, a The Hut felvette a kínálatába, megjelenésként pedig október 15. napját jelölte ki.
Ami egy keddi nap, szóval valósznűleg randomgenerátor volt. Európában a Nintendo játékai masszív többséggel pénteken jelennek meg. Ettől függetlenül nagyon valószínű, hogy az őszi hajcihőben jelenik majd meg."
"A veterán Zeldások számára a legfontosabb újdonság minden bizonnyal a játék legelejétől elérhető, jóval komolyabb kihívást nyújtó Hero Mode lesz. Ezt választva a bokrok, ellenfelek, és cserepek nem adnak az életünket visszatöltő szíveket, így csakis az üvegbe zárt tündérekkel és a varázsitalokkal tudjuk Linket gyógyítani. Ráadásul az ellenfelek kétszer akkorát fognak sebezni, mint alapból.
A Hero Mode-ot bemutató videót itt láthatjátok, a végén pedig megjelenik a limitált kiadású Wind Waker Wii U is!"
Akármennyire is szeretnék sírni, hogy "csak" HD feldolgozás és nem új rész jelenik meg ősszel, a játék egyszerűen gyönyörű. Lassan megéri Wii U-t venni, év végére összegyűlik egy maroknyi kiváló cím a gépre.
Ezt örömmel hallom. Fôként,hogy úgy tudom ti javarész PS és XBOX konzolokkal foglalkoztok. Remélem,akkor hamarosan már Wii U-s címeket,teszteket és elôzeteseket is fogok majd látni Gameteve-n.
A gameteve-n Nintendós tesztekre sajnos ne nagyon számíts, legyen az Wii U vagy 3DS. Eddig is körülbelül csak engem érdekelt az N tevékenysége, kreatív okok miatt viszont határozatlan időre szüneteltetem ottani pályafutásom.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
BelsoValtozas írta ...
A gameteve-n Nintendós tesztekre sajnos ne nagyon számíts, legyen az Wii U vagy 3DS. Eddig is körülbelül csak engem érdekelt az N tevékenysége, kreatív okok miatt viszont határozatlan időre szüneteltetem ottani pályafutásom.
Hát nem tom. Nekem pedig a Nintendo-s tesztek tetszettek a legjobban. NSMB2 meg pl. a Zelda SS is nagyon igényes kis teszt lett...
Az a baj, hogy a Nintendo hazánkban eléggé a látószög peremén helyezkedik el, ezáltal ezen videók nézettsége sem volt a legjobb. Lehetne írni nagy lelkesedéssel a teszteket de beragadnának, mert más játékokról szóló videókra nagyobb az igény. Ilyen ez a popszakma. Bocsi az OFF-ért.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games