Aki játszott a "régi" Wind Wakerrel, miképp vélekedik róla? Én a Twilight Princess-t és a Skyward Sword-öt vittem végig, utóbbi szerintem kiforrottabb, mégis a TP-t tartom jobbnak - talán az első találkozás miatt. A Wind Waker hozzájuk viszonyítva milyen élményt nyújt?
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Én játszottam a Wind Waker-el, meg is van. Végigvinni nem bírtam, de a játékban a grafika fogott meg igazán. Mintha csak egy anime szerűséget néznék. És a Wii U-s verziót ahogy elnézem csak még jobban átadja ezt. Ha lenne rá pénzem beruháznék egy Zeldás Wii U-ra.
Ja és remélem be fog csúszni pár Nintendo-s teszt még a csatornátokon.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Igen érdekesnek tûnik ez az (anime) szerû megalkotás,anno Gamecube-on engem is kíváncsivá tett,de valamiér jegelve lett a game.Talán majd a Wii U-s verza rá tesz egy lapáttal arra,hogy kipróbáljam.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) írta ...
Igen érdekesnek tûnik ez az (anime) szerû megalkotás,anno Gamecube-on engem is kíváncsivá tett,de valamiér jegelve lett a game.Talán majd a Wii U-s verza rá tesz egy lapáttal arra,hogy kipróbáljam.
Valószínűleg csak azoknak lesz még nagyobb élvezet a HD remake-el játszani akik még nem játszottak a GameCube-os verzióval.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games