Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Megvolt részemrôl. Viszont az,hogy a legjobb rész azt nem tom,nekem ez volt meg és az nagyon jó volt. Valaki Mario Party-t akar beújítani. Nagyon helyes.
Nem igazán. Van 4 rész a HDD -men de lusta vagyok mind a négyet olyan mélységben letesztelni / kivesézni, hogy érdemben dönthessek, melyik legyen az "áldozat". Nem gyüjtöm a backup lemezeket, bőven elég, ha az egyik megvan. De -mivel nem egfyedül nyomatnám-a legjobb volna,ha mind több vélemény döntene a választás helyességéről. Ma nyomattuk a VI. részt, átjött a ROPi is, meg nagyfiam volt még a résztvevő. Igaz, csak egy fél partit toltunk végig, (elegendő idő híján) de nagyon jól szörakoztunk sztem.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nos,igen a Mario Party-k,ha megvan hozzá a teljes létszám nagyon jó hangulatot tud csinálni.Viszon ha csak egyedül van az ember már nem annyira szórakoztató. De hát party játékról lenne szó,ahhoz meg kell pár barát,gyerkôc,rokon...stb. Mondjuk én a 4. résszel egyedül is jól elvoltam,de ezt csak errôl a részrôl tudom elmondani,mert például a 8 egyedül dög unalom.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games