Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
A játék helyszíne a címadó barlang lesz, ahol annak összefüggő folyósórendszerét bejárva kell újabb és újabb feladványokat megoldanunk. Ebben hét különzöbő szereplő (the adventurer, a hillbilly, a knight, the monk, the time-traveler, the scientist, twins) lesz segítségünkre, akikből akár háromfős csapatokat is összeállíthatunk. Ennek fontos szerepe lesz, az egyes hősök ugyanis eltérő képességekkel rendelkeznek, így például a lovaggal aktiválhatjuk őrangyalunkat, aki megvéd minket a lángoktól és a zuhanástól, míg a hillbilly karakter a végtelenségig képes visszatartani a lélegzetét a víz alatt.
Most játszottam ezzel a game-el és szintén csak kellemesen csalódtam.Sajna megint csak egy rövidke demó volt,de arra elég volt,hogy megmutassa mi relylik nagyjából a játékban. Nekem kimondottan tetszett a feladványos játékmenet,sôt odavagyok az ilyen game-ekért,pl amikor az egyik régi kútról le kellet venni a vödröt és a trafó fölé tenni hogy abba csöpögjön a víz és így el tudjuk távolítani más célokra használva. Hét szereplôvel indulunk egyszerre a kalandra. Részemrôl nagyon bejönnek az ilyen stuff-ok,aki szintén szereti az ilyen game-eket az ki ne hagyja.
Nos,akkor mivel úgy érzem ez a játék simán megérdemli a topikot bátorkodtam neki csinálni egyet. Akinek még megvan ez a játék,nyugodtan írhat személyes élménybeszámolókat,mert szívesen olvassuk.
Azt még hozzátenném,hogy ezért a játékért nem sajnálnám a gubát,mert a feladványos játékmenetnek hála biztos kitolja a game szavatosságát. Én mint azt korábban is említettem nagyon csípem az ilyen stuff-okat. Leginkább a Pokoli Szomszéd játékot jutattja eszembe,bár ott a poén volt a fô atrakció,de lényegében ott is a feladványokat kellett megcsinálni,hogy tovább juthassunk.
Köszi Norbi a tapasztalataid megosztását. Tetszik ez a stuff, hangulata és megvalósítása eléggé bejön, a YT vidik alapján. Majd ha eccer lesz gépem, bepróbálom a demót, aztán meglátjuk. Amúgy komolyan írhatnál eShop árakat a teljes verzákra. Megköszönöm !!
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games