Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Az Assassin's Creed III sikereit követően a Ubisoft nem hezitált sokat; már érkezik is a következő, negyedik számozott epizód, mely a kalózélet mindennapjaiba enged betekintést Edward Kenway (Connor nagyapja) szemszögéből.
A sorozat történetében az Assassin's Creed IV bír eddig a legnagyobb bejárható területtel, ami nem véletlen: a Karib-tengeren hajózva több tucatnyi sziget és erődítmény kerülhet utunkba, köztük olyan ismertebb települések is, mint Havanna, Kingston vagy Nassau. Hajónk, a Jackdaw fedélzetén oda utazunk, ahová csak szeretnénk; teljesen ránk van bízva, milyen sorrendben haladunk küldetéseink teljesítésével!
Ahogy a harmadik epizód, úgy ez is tiszteletét teszi Wii U konzolon, ahol a többi platformhoz képest teljesen eltérő lehetőségek várnak ránk az érintőképernyős kontroller lévén. Elég egyetlen érintés a fegyverváltáshoz vagy a térkép megtekintéséhez, nem kell hosszas menürendszerekkel foglalkoznunk!
-Sandbox játékmenet: fedezd fel szabadon a Karib-tenger környékét, az út közben megszerzett zsákmányból pedig bérelj fel új legénységet vagy fejleszd hajód védelmét, -A történet folytatódik: ismerd meg Edward, az orgyilkos fordulatokkal teli történetét, és közben a harmadik rész Desmond-szálának következményei is világossá válhatnak számodra!
Nem tom. Én sosem voltam nagy AC - fan. Valahogy elkerült ez a game. A könyvet éppen most olvasom, az nem rossz, de a Metro, Witcher vagy a Mass Effect szériának nyomába sem ér. A WiiU -s kínálat eddigi AC -je is abszolut érdektelen számomra.
Ja, kár. De a 3 WiiU -ra már olyan 8500 -tól beszerezhető. Sztem értelmes ár. Apropó árak. Most itt tart a helyzet: FIFA 13, Darksiders 2, ZombiU már 7k vagy az alatt beszerezhető. Még mondja valaki, hogy nem esnek az árak. Mondjuk már illik is esniük, mert furi, hogy a boltokban a majd' fél éves launch gamék még mindíg 12k felett járnak, az ilyen M.M. -ek, 576 -ok vagy GamePark -ok meg nem is érdemelnek említést az árak terén.
Amúgy nekem sosem volt túl nagy zsánerem a széria. Bár állandóan jelen volt a polcomon, ám sokáig egyik sem figyelt a gépemben ( PS3). Nagyfiam karira megkapta a könyvsorozat 1. kötetét. Nemrég elolvastam. Háááát...az sem igazán tetszett, vagy csak túlzottak voltak az elvárásaim. Most Vita -ra be tudtam szerezni a Liberation -t. Na, ez már egész klassz, kicsit el is kapott. Mondjuk még csak nagyon az elején vagyok, de egyre inkább tetszik. Főleg a nagy szabad mozgástér miatt. És igen tetszetősek a karakteranimációk illetve magának a játéknak a grafikai minősége is elsőosztályú. Nem hiszem, hogy ennél sokkal többet ki lehetne szedni a Vita harver-erejéből.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games