Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Zozo0525 írta ...
ezek szerint érdemes ezt beszerezni??????
Szerintem igen,mert sokan mondják,hogy a háromnál is jobb.Mondjuk én ezt megerôsíteni nem tudom,mert még mindig nem volt alkalmam játszani a harmadik résszel,de az tuti,hogy aki szereti a kalózos játékokat annak ez tetszeni fog.
Norbi... Spoiler-t legközelebb jelezd! Boxon nem laggol szerencsére, bár WiiU-n is biztos az említett normális programozás hiánya miatt ilyen.
Én kijátszottam a 3-at, de szerintem nem hasonlítható össze a két játék. A 3. rész előnye, hogy baromi jó a története, viszont hiába a nagy bejárható terület, a játék foglya a kezed. Elkalandozhatsz, de az korán sem olyan izgalmas, mint a 4-be. A 4. rész előnye, hogy a giga bejárható terület, rengeteg lehetőséget kínál (vízalatti kincsek, tervek, szárazföldi küldetések, kulcsok, maja rejtvények stb.). A hátránya, hogy szerintem semmi története. Én már rég kalandoznék és kutatnék minden után, de "csinálni kell" a történetet, mert ha nem akkor pl. a hajómat se tudom fejleszteni.
A 4. rész szavatosságát nézve jobb, mint a 3, viszont a 3 története önmagáért beszél, mert az fantasztikus!
Lassan nekem is folytatnom kéne az AC-t, de februárban ingyenes volt a Gears Of War 2, amit le is töltöttem és eléggé "nem akarom letenni" játék.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Mert a Gears of War-ok király játékok.Nekem a harmadik rész megnézése után még a szutykos testem is könnybelábadt. Szerintem nagyon ott vannak a Gears of War-ok.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games