köszönöm. igazából az a gond a feladat egy lezárt helyen van, nem tudunk eljutni a feladathoz. És tényleg, 2 mellékküldetés megcsinálva már a hely felszabadítva:-) Köszönöm srácok
Pedig érdemes tenni vele egy próbát, ha rám hallgatsz. Nekem az összes Creed közül eddig ez tetszett a legjjobban. Azért csendben megjegyzem, az ezt követô részek eddig kimaradtak.
Elég stabil Wii U-n, csak a nagyobb csatajelenetek izzasztják meg a gépet, ha egyszerre több hajóval is konfrontálódsz. Szerintem nem veszélyes, még pont élvezhetô. Viszont bugok tömkelegével elôfordulnak.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Skacok,ha nem gond inkább ide írjatok,mert az élménybeszámolós részt nem hozzászólásosra tervezem,mert akkor ugyan úgy elveszik mint a saját topikjában.Csak azért állítottam az írás jogosultságot admin-ra,hogy tudjam fojtatni majd.
Amúgy jól mondja Shepi,tényleg egy megunhatatlan darab és jó választás annak aki szereti a kalozos világot és a kötetlen életet egy játékban.
2 napja vettem elő megint, hogy ezzel is haladjak és pont ma csatáztam 2 hajó ellen, de becsatlakozott egy harmadik is, miután az 1. 2 hajóval végeztem. Életem alig maradt, kaptam a mozsár ágyúból, úgyhogy süllyedtem mielőtt még csáklyázni tudtam volna az elsüllyedteket...
Egyébként valaki már küzdött legendás hajók ellen? Én meglátogattam 1-et, de 2 volt egy helyen 75-75-ös szinttel... Nem mertem bevállalni.
resolve3 írta ... Egyébként valaki már küzdött legendás hajók ellen? Én meglátogattam 1-et, de 2 volt egy helyen 75-75-ös szinttel... Nem mertem bevállalni.
Mindegyiknek megvan a gyengélye. Ha rájössz és kijátszod ellenük, akkor nyertél. Egyet már sikerült lerendeznem, de az nem az ikerhajó csportosulás volt.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games