A hajócsaták és főleg a hajófoglalások alapvetően jól ki vannak tálalva, de minél többet pörgeted, repetitívvé válik. Biztos nehezebb lett volna megvalósítani, de tehettek volna bele több mini célt, ahogy az egyre nagyobb hajókat foglalod el. Gondolok itt a zászlótépés, ellenséges tisztek eliminálása mellett pl. arra, hogy le kellett volna horgonyozni az ellenséges hajót, vagy besütni az ágyúk kanócait. Valamivel megtörni ezt az ismétlődést, ha már ilyen sokat kell csatázni az alapanyagért és a hajókért.
Sztem, ha kialakítasz egy egyensúlyt a játékban, akkor nincs unalmas rész benne. Bár számomra megunhatatlan a hajócsata, mert brutál hangulata van, de ha mégis vágyom másra, akkor kimegyek a szárazföldre és ládákat, zenéket, töredékeket gyűjtögetek, mert ugyebár azokból kismillió van. Az assasin küldetésekről már nem is beszélve.
Norbi, neked honnan van ennyi lovettád a játékban? Csak pislogtam a 190k feletti értéken. Valamit nagyon tudsz! Mondjuk nem tudom, hogy hány %-nál vagy, de én már egy ideje 41%-on, mert éppen fejlesztésekre gyűjtök.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Azokból az "átkozott"hajó csatákból és mert már az elejétôl fogva minden helyet 100%-osan kimaxoltam. Én jelenleg 64%-nál járok,de lehet már feljebb jutottam. Ez egy elnyûhetetlen játék.Ubisoft ide vagy oda ezt a részt nagyon eltalálták.Ezután jön a harmadik rész kijátszása,már több mint egy éve csak csücsül a szekrénybe a többi game között.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games