Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Egy kis bevezetés a Shadow of the Eternals világában... Egyébkén nagy kár érte,mert eddig csak mondhatni a töredéke jött össze annak gubának,ami kellene.
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 02:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Na,úgy néz ki,hogy meszeltek ennek a játéknak is...
"A második Kickstarter kampány durva bukása után a fejlesztők még mindig pozitívan nyilatkoztak a játékról, és annak elkészültéről.
A stúdió most jelentette hogy a PC és Wii U platformokra készülődő program készítését leállították.
A projekt elvileg nincs teljesen elkaszálva, csak szünetelnek, de az ilyen jellegű bejelentések után szinte nagy valószínűséggel kijelenthetjük: tényleg vége a dalnak."
Azért ez vicces... Tulajdonképpen semmilyen újdonság nincs a konzolra. Mindig örömmel nézem amikor egy új topic nyílik egy olyan játékról ami nem Mario vagy a többi megszokott játék. A két kezemen meg tudnám számolni, hogy hány olyan játék jött ki aminek köze sincs a megszokott Nintendo játékokhoz.
Akkora bukás ez az egész WiiU szerintem mint fene. Habár ha a Mariokból meggazdagodnak akkor végül is kár foglalkozni más stílusú játékokkal. Őrült kíváncsi vagyok, hogy milyen nagy játékfelhozatal lesz 2014-ben (klasszikus Nintendo játékokon kívül).
Közel egy év alatt tényleg nem sok minden készült a Wii U-ra. Viszont ha megnézed, lényegesen több nívós, külsős játék érhető el arányaiban, mint a Wii-re anno, ennyi idő után: Lego City Undercover, ZombiU, Rayman Legends, NFS MW, Splinter Cell, Batman Arkham City, Mass Effect 3, Call of Duty BO2, stb.. Hogy párat említsek, amik nem kaptak rossz értékelést. A problémát még mindig abban látom, hogy igen kevéssé lett reklámozva és inkább csak a negatív kritikák, kezdeti nehézségek terjedtek el (ami valljuk be, szinte minden újdonsült konzolt érint). Innentől kezdve rossz szájízű a célközönség és a fejlesztők is. Kevesen mernek fejleszteni rá és inkább az ismertebb konzolok felé fordulnak, mondván, az majd több pénzt hoz. Ezért nem is veszik sokan. Öngerjesztő folyamat ez. Viszont amelyik game kihasználja a gamepad adta lehetőségeket és nem csak egy port, az látszólag frankón teszi ezt és bizony én szívesen kipróbálnék csak emiatt egy-két játékot a konzolon. Többek között a közelgő Bayonetta 2-t, vagy a külön kiadással készülő Deus Ex: Human Revolution-t is.
Közel egy év alatt tényleg nem sok minden készült a Wii U-ra. Viszont ha megnézed, lényegesen több nívós, külsős játék érhető el arányaiban, mint a Wii-re anno, ennyi idő után: Lego City Undercover, ZombiU, Rayman Legends, NFS MW, Splinter Cell, Batman Arkham City, Mass Effect 3, Call of Duty BO2, stb.. Hogy párat említsek, amik nem kaptak rossz értékelést.
Azt felejtetted ki a képletből, hogy jelen esetben a hardware is adott, amire fejleszteni lehet. Azért ha bárki a szívére teszi a kezét, akkor belátja, hogy a Wii esetében ki sem kellet volna adni az adott portokat a gyenge hardware miatt és gondolom ezt a fejlesztők is belátták akkoriban. Mikor megnéztem Wii-n egy CoD-ot, kb olyan érzésem volt, mint amikor 20 éve kiadták a SF2-őt C64-re
Visszatérve a topic címében szereplő játékhoz, én is igen furcsának tartom ezt az egészet. Fura dolgok mennek lassan 1 éve nintendonál, az idő pedig vészesen telik...
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games