Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Egyértelműen a Land. Én a "Land" tipusú Mario-(kat), és a galaxy tipusú Mario-kat külön csoportba foglalnám. A Land az a tipikus játék ami elé leültetném akár az 5 éves unokatesómat is. A Galaxy a pörgősebb Akció dúsabb játék, és a stílusa is eltér. De mindkettő f@sz@.
Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
Na jó öszinte leszek..: Kapjatok be! Ennél van az a pont hogy megnyert a wiju.. Az viszont kicsit tántorit hogy: 1.Ez super mario 64 (igen gc szebb grafikával) 2.Nem játszhatók Yoshival (ezért nagyon kár) 3.Tul drága az egész cucc csak ezert a gaméért de viszont kihazsnálja az egész gépet...
Kár hogy a skylanders nem ilyen kezekben van mert annak a jövöje vészesen zuhan lefele kedves Activison dolláros szemei miatt höbörög az egész nép Lehet eladom a pakkot de sajnos akkor sem teszi ki wijut de még mindig fenn áll a csalódás mint a 3dsnél mára annyira megutáltam hogy el kellett dugnom magam elöl nehogy összetörjem annyira felbosszantot (az egy dolog hogy az analog végett állandoan begörcsöl a "hüvely" ujjam de az hogy ugy jelzi hogy le fog merülni hogy 200 led vakitja ki a szemedet az már borzasztóan idegesitó még ha keveset fogyaszt a led akkor is)
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Hát a fene tudja,van kicsit a Super Mario 64-bôl is kicsit benne,de javarészt a Land-bôl merít inkább.Kismértékben a Galaxy-ból is,de kitudja még mibôl,mert a játékból szinte még semmit sem láttunk.
Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
Igen mert Mariobol nekem csak a middle retro jó nes töl 64 ig (de az már nem) a ds-3ds vonulatot még befogadtam a wiit is csak ott keveseltem a "remote rázását" de a galaxytól valmiért kirázott a hideg amikor felkerült a wiire . Ha jol emlékszem valameik ugy kezdödött hogy valami ürben egy földgömbön kellet idegesitü müveletet végrehalyitani amitöl csak a remote hajlott...
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Értem. Ezzel a Super Mario 3D World-el tuti nem lesz ilyen gondod szerintem. Remélem karácsonyra összefogom tudni hozni a rá valót,jah és nem fogják elölem elkapkodni sem.
A SM Galaxy az egy csoda szerintem is, mindkét része. Remélem nem az első bolygónál vontál le messzemenő következtetéseket. Végigjátszottad őket vagy csak a második bolygó után dobtad ki? Én minden percét élvezem a mai napig, de hát nem vagyunk egyformák.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games