Regisztrált: 2011 máj 04 sze , 11:48 Lakóhely: Budapest Üzenetek: 363
Alapbol a feltételezés hogy bolygon van azaz egy ürben attol ment el a kedvem és igen nem játszottam végig mert 2 perc után hányingert kaptam az egésztöl
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
TobyPG8D írta ...
Alapbol a feltételezés hogy bolygon van azaz egy ürben attol ment el a kedvem és igen nem játszottam végig mert 2 perc után hányingert kaptam az egésztöl
Próbálj meg úgy hozzáállni, hogy ez nem egy rossz játék , juss el 1-2 bolygóra, és meg fog tetszeni, ha meg nem, akkor nem. Én imádom, a Super Mario World az egyik gyerekkori kedvencem, amit nem is fogok soha elfelejteni, de a Galaxy-k annyira jók, hogy még így sem tudom melyik tetszik jobban, pedig jó emlékek fűznek a SMW-höz. Na de részemről OFF abbahagyva. Mert Norbi bá dühös lesz, és villámokat fog szórni.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Én fordítva. A másodikat próbáltam ki elsőnek (Én hülye) és nem tudtam letenni, végigjátszottam, legalábbis a 120 csillagot megszereztem. Aztán az elsőt a mai napig nem vittem végig. De most azzal játszok.
Amúgy nagyon remélem nemcsak 3 power up lesz az egész játékban hanem meglepnek minket valami mással is. Én egy Bomb-omb power upnak örülnék. Érdekes lenne
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Nekem úgy tetszik az egész ahogy van. Az egyetlen amivel nem vagyok kibékülve,hogy csak karikor fog érkezni.Talán a Lego City-vel kihúzom addig,de lehet mégsem. Heehhh...már meg is van a megoldás,majd rásegítek a Zelda Ocarina of Time-al meg a Majora Mask-al.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games