Ma megint neki ülök és nyomatom ezt a remek játékot. Azóta újabb Gamepad-es dolgokat is felfedeztem,köztük olyanokat,hogy nem mindegy az hogy bökködöm-e a barátaimat vagy ellenségeimet,vagy pedig simogatom. Nagyon sok olyan dolgot rejt ez a játék,amit sokan észre sem vesznek nagyon. Ha lehet azt mondani,hogy minôségi játék,akkor ez az!
Norbi egyszer már kivégezted? Én még mindig az elején tartok, de mindennap játszok vele!
"Azóta újabb Gamepad-es dolgokat is felfedeztem,köztük olyanokat,hogy nem mindegy az hogy bökködöm-e a barátaimat vagy ellenségeimet,vagy pedig simogatom."
Ez a Manual-ban benne van? ÉN ezidáig csak a fújásról tudtam!
Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Még nem végeztem ki én sem,mert az az igazság hogy nem akarom elkapkodni,meg én közben sokat szokok post-olni a Miiverse-re.Amúgy hogyha a füvön húzod lassan a kezedet,akkor kinyílnak utána a virágok,hogyha simogatod az ellenséget vagy a barátaidat,akkor tallérokkal hálálják meg.A tallérokat úgy is összetudod szedni,hogy rájuk böksz a Gamepad-en. Én azt mondom neked,hogy amit csak meglehet fogni,bökni vagy simogatni az ki ne hagyd. A Ghost Mii lehetôség is állat. Ez a játék úgy jó ahogy van!
Hát ez egy eszméletlen jól sikerült Mario játék. Most járok az ötödik világba és kezdem nagyon megtapasztalni azt amit a Miiverse-ön is mondtak nekem,hogy a hármas világ után fog nagyon bekeményíteni a játék. Nos,ez így is van. Egyre jobban el vannak dugva a pecsétek és a csillagok,valamint a zászlókat is nehezzebb sárgára,vagyis a maximumra húzni. Ja és persze az idôkorlát is rövidebb.Mondjuk és személy szerint nem örülök neki,hogy van idô ebben a játékban,mert így nem nagyon tudja az ember megcsodálni a csodálatosan megalkotott tájakat,a részletekig kidolgozott karaktereket egyszóval az egész játékot. Egyértelmû,hogy miért kapott ez a játék mindenhol maximális értékelést. Nagyon jók a logikai pályák és valami eszméletlen a Gamepad adta lehetôségek,ami nagy szerepet játszik azok számára,akik nem csak végig rohannak a pályán,hanem 100%-osra játszanak ki minden pályát,mint például én. A játék tartalmazza azt a szintet,hogy néha bizony nem árt ha átváltunk teszem azt Mario-ról Peach-re,mert az adott pályán csak úgy tudjuk begyüjteni a dolgokat,hogy például szükségünk van Peach lebegô tulajdonságára.Persze ez a többi karakterre is ugyanígy igaz. Ötletes megoldás a Ghost Mii funkció is,mert azok akik nem annyira jártassak a Super Mario univerzumában,azoknak segítséget tud nyújtani pár profi játékos utvonalának követése és így rábukkanhatnak azokra az eldugott dolgokra is,amit nem találtak meg. A játék még rendelkezik egy olyan mehanizmussal is,hogy ha túl sok az elhalálozási szám,akkor felkinálja nekünk a sérthetetlen Tanooki ruhát.Ez sokak számaára megváltást jelenthet azonban minden jóban van egy kis csavar is.Ez esetben örülhetünk annak,hogy nem kell foglalkoznunk a minket támadó ellenségekkel,viszont ezzel a sérthetetlen Tanooki ruhával az a gond,hogy nem tudjuk átváltani másra,teszem azt macska ruhára és ennek következménye még az is,hogy nem tudjuk maximálira kipörgetni az adott pályát.Szóval nem minden a sérthetetlen Tanooki ruha.Remekül kitalálálták ezt a fejlesztôk,mert így megmarad a játékban az egyensúly.Nagy gratula ezért nekik! A játék még rendelkezik egy olyan lehetôséggel is,hogy a pályákon megszerzett pecsétekkel,nagyszerû rajzokat tudunk post-olni a Miiverse-re. Nagyon sok a lehetôség ebben a játékban,egy végigjátszás tuti,hogy nem lesz elég.Ezt azok kedvéért mondom,akiknek nincsen meg ez a játék,mert azoknak akiknek megvan,azok ezt tudják. Ezt a játékot csak ajánlani tudom mindenkinek,és szereintem a Super Mario Galaxy-nak simán odavág. Ezt a játékot minden Wii U tulajdonosnak ki kell próbálnia,mert az eddigi Super Mario játékok legjobbja!
Ezt a képet pedig a Wii U-ról küldöm a saját Super Mario 3D World-ömbôl,mert ugye meg van ez a lehetôség is már nekünk Wii U-soknak.
Igaz,már réges régen túl lennék ezen a térképen,csak mindig volt más tenni valóm ezért nem tudtam a Wii U mellett lenni. Na,de ami a lényeg,hogy már újra a kanapéba huppanva nyomathatom ezt a csodát. Most ahogyan a képen is láthatjátok az ötösvilág fô Boss-a jön.Aztán irány tovább.
Na és ez a pálya nem ismerôs nektek? Ezt mutatták be anno a Nintendo Minute-ban is. Nekem kajak bejött már akkor is és a pálya alatt szóló zene is az egyik nagy kedvencem.
Na ezek a Boo-s pályák nagyon ott vannak! Kajak gyönyörûen van megcsinálva,minden apró részlet maximálisan kidolgozva (mondjuk ez az egész játékra igaz),az zene mellé meg egyszerûen fenomenális. Nézzétek csak meg ti is milyen "hangulatossak" ezek a pályák...
Ilyen lenne a hatodik világ térképe... Némi tapasztalat megosztást is mondanák eme gyöngyszemrôl. Az ember elsô nekifutásra azt mondaná,hogy ez elég könnyû játék,olyan harmadig világig.Aztán a negyedik és az ötödik világ már kicsit szívósabb,de a játék a hatodik világtól kezd csak igazán eldurvulni. Egyre jobban elvannak dugva a csillagok és a pecsétek,leginkább olyan helyekre ahová abszolult nem is gondolnánk,hogy ott van.Valamint az adott pályát sem biztos,hogy elsô nekifutásra betudjuk fejezni halál nélkül. Részemrôl ez egy pozitív dolog mert így nem veszt a játék az élvezeti faktorából. Azt hozzáteszem,hogy az elöbb mondottak,ha 100%-os kijátszásról beszélünk,ha csak végigfutásról beszélünk,mindkét esetre igaz.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games