Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Játék közben nyomsz egy HOME gombot majd rányomsz az internetre és a neten azt a képet tudod feltenni ahol megnyomtad a HOME gombot.Az "X" gombbal megtudod nézni,hogy milyen a képed.
Game Over-rel kapcsolatban szerintem csak annyi,hogy nem fogja a kezdô file-nál felrakni a teszem azt 5db csillagot.
Elsô nekifutásra végig van játszva 99,9%-ra,mert az utolsó pályán csak kettô csillag van a három helyett,de azon kívül fullra összeszedve minden az összestöbbi pályán. Nagyon szép volt minden pálya megalkotása és a zene is hozzá fantasztikus.Ez a játék a Super Mario-k ásza,szerintem az eddigi legjobb. Na és a kérdés,hogy ennyi lenne a játék...? Bowser egyszer legyôztük az igaz és a tündérek is szabadok,de... Mivel a tündérek szabadok újabb kalandok kezdôdnek tündér birodalomban.Az elsô térképen ugyanis egy homok vár szerûséget csináltak,ami szerintem egyfajta átjáróként szolgál. Hamarossan kiderül,mert mindjárt tovább folytatom...
Amirôl korábban beszéltem,hogy a játéknak még koránt sincsen vége,ugyanis a tündérkék egy ilyen szép Pikmin szerû ûrhajót építettek nekem. Tehát a kaland tovább folytatódik...
Mit szóltok hozzá,még a Super Mario Galaxy is szerepel ebben a játékban. Jobban mondva elég sok korábbi Super Mario játék megtalálható ebben a Super Mario 3D World-ben. Rosalina immáron HD-ban tündököl...
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Nekem nagyon bejön ez a játék, első világgal hamarosan végzünk unokatesómmal, ha az első világ után mindketten rábólintunk, akkor szerintem megveszem. Mert most Cemu-n játszok.
A vizes pálya ahol azt a dinót irányítod, nagyon nagy... Már vagy 10x végigcsináltuk, mindig trollkodunk egymásnak az irányítással.
Én úgy vagyok vele Kiki, hogy a Sunshine után a második kedvenc Super Mario-s játékom volt. Akkor lenne phenom ha nem lenne benne idő, mert annyira szépek és jó hangulatúak a pályák, hogy szívesen tudtam volna bennük hosszasan barangolgatni.
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games