Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Norbi(HUN) írta ...
Én úgy vagyok vele Kiki, hogy a Sunshine után a második kedvenc Super Mario-s játékom volt. Akkor lenne phenom ha nem lenne benne idő, mert annyira szépek és jó hangulatúak a pályák, hogy szívesen tudtam volna bennük hosszasan barangolgatni.
Detto. Volt hogy addig nézelődtünk meg hülyéskedtünk, hogy azt vettük észre hogy rohanhatunk a célhoz. Emiatt 2x kellett kb minden pályát megcsinálni, mert mindig otthagytunk valamit a nagy rohanás miatt...
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
Nem tudom. Én NSMBU-t meg Mario 3D World-ot játszottam. Mario 3D World-nél érdekes módon nagyon jó a PC-s megoldás, mert akár hatan is lehet játszani. 5 ember karaktert irányít, 1 pedig egérrel keresi a rejtett cuccokat. Ugyanis Cemu-n az egész képernyő kattintható, ergo maga a "TV emuláció" egyben az érintőpanel felülete is. Remekül működik olyan játékoknál amiknél a Gamepadon és a TV-n ugyanaz a kép van. De ez már OFF sorry
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games