Regisztrált: 2009 nov 08 v , 03:55 Lakóhely: Mushroom Kingdom Üzenetek: 12455
Szintén 2014-ben érkezik az új Smash Bros játék is, Wii U-ra és 3DS-re is. A bemutatott videóban feltűnt Bowser, Pikachu, Link, Kirby, Samus, Donkey Kong és még egy Animal Crossing karakter is, egy különálló videóban pedig egy meglepetés karaktert is bemutattak,aki nem más mint a már jól ismert Mega Man. Egyelôre csak ennyi infó van a játékról,késôbb majd még bôvülni fog.
Érdekesnek tûnik,a legelején azt hittem,hogy olyan rajzszerû lesz,de hála a tervezônek nem. Wii-s verzió Story módja nagyon tetszett,végig is vittem,majd ezzel is teszek egy próbát.
Szép volt, jó volt, elég volt. Én is kivittem a Wii-s SSBB-t és tetszett is, de elég is volt belőle. A story után már a sima harcok számomra egyhangúak és unalmasak voltak, de ez csak az én véleményem.
Regisztrált: 2011 jan 22 szo , 08:49 Üzenetek: 2093
resolve3 írta ...
Szép volt, jó volt, elég volt. Én is kivittem a Wii-s SSBB-t és tetszett is, de elég is volt belőle. A story után már a sima harcok számomra egyhangúak és unalmasak voltak, de ez csak az én véleményem.
Multiban játszottál? Én úgy még a Melee-t sem tudom megunni. Legutoljára 2 napja játszott(unk)am vele.
resolve3 írta ...
Jaja. Nekem amúgy a legjobban (hát persze ki más) Samus tetszik benne,már mint hogy tényleg beleillik a Metroid-ban,mert a korábbi Smash Bros-ban olyan nem is tudom hova tegyem volt,jah és ezt a páncélos változatára értem. A mostani Samus egyértelmüen az Other M-re lett kihegyezve,pöpecül fest.
Egy kis érdekesség...
"Jogosan merülhet fel a kérdés mindenkiben, hogy ha már Wii U, és exkluzív Gamepad, akkor mi a francért nincs érintőképernyős irányítás a Smash Bros.-ban. Az indok elég egyszerű: a készítők úgy gondolták, hogy multiplayer módban a Gamepaddel játszó egyén plusz előnyökhöz juthatna, így a meccs nem lenne kiegyensúlyozott. Innentől kezdve pedig felesleges bármit is tervezni a képernyőre.
A tervezők törekednek arra egyébként, hogy minél több irányítási módot tartalmazzon a játékuk, hogy a lehető legtöbb játékos megtalálhassa a számár legegyszerűbbet. Azonban mindenki egyetértett abban, hogy ennek nem mehet rovására a fair play."
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games