Sakurai azt mondta hogy 50-nél többet biztos nem akar mert az neki túl sok lenne. És fogadok néhány karakter mint Ganondorf meg Lucario menni fog. Én úgy őszintén olyan 40 karakternek is nagyon örülnék csak ne legyenek ezúttal klónok. És tetszene ha minden karakter kapna valami új mozgást vagy valamit mint pl Bowser aki elég jó változtatásokon esett át. Remélem Link-nek lesz pár Skyward Sword-os mozdulata pl használhatná azt a repkedő aranybogarat vagy az ostorát és Mario is kaphatna új down specialt.
Én Örülnék Little Mac-nek. Én magam is box edzésre járok így tuti élvezném. Tudni jobos meg balosokat ütni meg ide oda ugrálni meg lenne egy erős felütése ami nagyot sebezne meg ilyen kerülős trükkös támadása meg ilyenek. Azon kívűl még jöhetne Girahim a skyward swordból. Ő ilyen gyors karakter lenne. Olyan Sheik vagy Metaknight féle de ha mondjuk 100% túl lenne a hp-je akkor átváltozna a keményebb formájába ahogy a játékban láttuk. Ekkor lassabb lenne de erősebb. Mint Ganondorf például.
Az utolsó karakter 5letem viszont a legjobb. Mi lenne a Reggie lenne benne? És olyan támadásai lennének hogy olyan játékokat jelentene be mint Super Mario Galaxy 3 vagy egy új WiiU-s Star Fox és ezzel k.o-zná az ellenfeleit. a Final smashje pedig az lehetne hogy átváltozna ezzé a vonattá XD {link} és mindenkit K.O-zna aki az útjába kerül vagy csak nagyot belé sebezne. Most mondjátok hogy ez nem egy jó 5let
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games