De ez nincs a helyén. Sz@ros Call of Dutyból nincs hiány, kiadják pult alatt 2-3 nappal előbb. Itt meg a csintendo magyar beszállítója ratyesz. Megjegyzem aki a GameParkból rendelte elő azok megkapták. De 576, Konzolvilág/Gameshop és ha jól tudom Konzolokszervizéből senki, aki postán rendelte.
PlayIT-en skubiztam egy darabig a négy-négy ellen folyó versenyeket. Hát eszméletlen volt... minden tiszteletem azé, aki bírja követni, ahogy kétszer négy figura ugra-bugrál hatalmas területeken és ahol éri egymást püföli. Jó mókának tűnt egyébként és hoztak a kiállításra Gamecube kart és átalakítókat is, szóval volt egy kis retro utánérzése a dolognak.
Egy kérdés: itt egy gépről hányan lehet hány kontrollerrel tolni? Mert a Co-Optimus azt írja, hogy local co-op 2 player... de szerintem valamit vagy félre olvastam vagy nemtom...
A kérdés, hogy kell-e a GameCube vagy lehet egy gamepad és 3 wii controller + nunchuck, illetve kell e motion + hozzá, a kontrollereket biztosan megemészti, csak az érdekel, hogy azokkal is lehet-e
A Wii Hungary ! oldal a felhelyezett tartalomért semmilyen felelősséget NEM vállal ! Minden JOG fenntartva 2007-2011.Jogi Nyilatkozat ! Az oldal üzemeltetője: K&A Games